Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voitto karkasi MuSalta lopussa

 

Voitto karkasi MuSalta lopussa


MuSa - ACE 3 - 3 (3 - 2)

MuSaFutsal pelasi torstaina kotiottelun sarjan kärjessä olevaa ACE:a vastaan. MuSa oli lähellä jättää kaikki kolme pistettä Poriin mutta ACE:n pelaajavalmentaja Matti Anttonen antoi ylimääräisenä kenttäpelaajana passin Rami Sariolalle, joka iski tasoituksen ajassa 38.30. Näin pisteet tasattiin Porissa.

Ottelu alkoi hidastempoisena, jolloin kumpikin pääsi kokeilemaan maalivahtien refleksejä. Ensimmäinen maali lähti Jussi-Pekka Välilän kengästä kun J-P:n kärkkäri löysi tien ohi ACE-vahti Iiro Kaislan. Peliä oli tuolloin pelattu 5.25. Tasan puoliminuuttia myöhemmin maalibiisi raikasi jälleen. FC Jazz-apu Joonas Salo iski MuSan kahden maalin johtoon Joni Korhosen esityöstä. Tästä ehti kulua ainoastaan 12 sekuntia kun porilaislähtöinen Samu Lepistö iski kavennuksen. Jakson lopussa tuli paljon virheitä ja MuSan virhetili täyttyikin ajassa 17.03 mutta ACE:n ex-PoPa Teemu Vento ampui pallon ohi maalin. Jakson viime hetkillä MuSan puolustus nukahti ja Vento pääsi kuin varkain tilanteeseen eikä erehtynyt, 3 - 2. Tauolle siirryttiinkin MuSan johdossa 3 - 2.

Toinen jakso alkoi tarkkaavaisesti eikä MuSa pystynyt luomaan oikein kunnon paikkojakaan. Toisaalta puolustus toimi vaikka MuSan parhaaksi palkittu Juho-Matti Pösö joutuikin muutamaan otteeseen venymään oikein kunnolla pallon tielle. ACE otti aikalisän ajassa 37.28, jonka jälkeen he alkoivat pyörittää peliä ilman maalivahtia. Ennen kuin ACE oli kunnolla päässyt paikoille oli Joni Korhosella paikka sinetöidä ottelu mutta Korhonen ei saanut kunnolla Pösön heittämää palloa kontrolliin. Ja lopulta MuSan puolustus hajoitettiin ja keskeltä Rami Sariola ampui vastustamattomasti pallon reppuun, 3 - 3. Tulostaululla kello näytti tuolloin aikaa 38.30. Loppu vain pelailtiin eikä MuSa pystynyt viime hetken erikoistilanteestakaan rakentamaan voittomaalia.

MuSalta hyvä taistelu mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan, jotta voitto olisi otettu. Jussi-Pekka Välilä esitti huikeita otteita ja se palkittiinkin yhdellä maalilla. Maalissa pelannut J-M Pösö jatkoi hyviä otteitaan torjuen 26 kertaa. ACE:n parhaaksi palkittiin porilaislähtöinen Samu Lepistö, joka iski tärkeän kavennuksen ja ACE:n avausmaalin. Taistelu pisteitä jatkuu seuraavaksi Pirkkalassa La 3.11, jolloin PJK isännöi MuSaa.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutElli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

MuSan uusin sopimuspelaaja on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä. Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää