Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSaFutsal lähtee stadin valoihin

 

MuSaFutsal lähtee stadin valoihin


Lauantaina MuSaFutsal matkustaa pääkaupunkiseudulle, jossa MuSaa isännöi Zenith Helsingistä. Ottelu alkaa Herttoniemenrannassa klo 15.00. MuSa on sarjataulukossa sijalla kahdeksan seitsemällä pisteellä ja Zenith löytyy viimeiseltä eli yhdenneltätoista sijalta. Pisteitä Zenith on saanut kasaan neljä.

Joukkueet pelasivat muutama viikko sitten Futsal Cupin toisella kierroksella vastakkain ja jatkoon eteni MuSa rankkareiden jälkeen. Ottelu oli hyvätasoinen, jossa kumpikin maalivahti esitti parastaan. Varsinainen peliaika päättyi tuolloin 1 - 1 (0 - 1). Viime kaudella voitot menivät tasan 1 - 1, kun molemmat voittivat oman kotiottelunsa.

Pisteahneimpina pelaajina joukkueista ovat esiintyneet MuSan Tommi Järvinen (3+4) sekä Zenithistä Simo Kuusniemi (5+2). Hyvää tulitukea on kumpikin silti saanut, sillä MuSan Jani Lehtinen johtaa MuSan maalitilastoa neljällä osumalla. Zenithin Jussi Kuusela on tällä kaudella summannut tehot 4+2. Jani Lehtinen on silti osunut vasta kahdessa ottelussa mutta tehnyt niissä molemmissa sitten kaksi osumaa. MuSalla on pari poissaoloa lauantaina, sillä Toni Rajamäki parantelee vielä murtunutta nenäänsä ja Jussi-Pekka Välilä on työesteen vuoksi poissa. Toinen maalivahti Juho-Matti Pösö on myös lauantaina pois mutta Jesse Vuorinen paikkaa Pösöä tolppien välissä eikä siis taso putoa lainkaan. Viime viikolla kuumeillut uusi hankinta Jarno Aaltonen potee vieläkin ja pelaaminen ratkeaa pelipäivänä.

Odotettavissa on tiukka taistelu pisteistä, eikä varmasti cupin ottelu ole vielä poistunut pelaajien mielistä. Eikä itsenäisyyspäivänä pelattavan Porin pelin läheisyys pienennä ottelun intensiteettiä. MuSa yrittää välttää tappioputkeen joutumista, sillä MuSalla on tappio alla. Zenith puolestaan yrittää katkaista putkeaan, sillä he ovat hävinneet neljä viimeisintä otteluaan.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää