Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhut haastaa sarjakärjen

 

Karhut haastaa sarjakärjen


Karhut haastaa sarjan kärjessä majailevan Indiansin. Kauden ensimmäisessä ottelussa syksyllä, Indians riepotteli Karhuja tylyin 12-4 numeroin. Tuossa ottelussa Karhujen onnistumiset jäivät pitkälti alkulämpöön, sillä joukkue oli ottelun aikana kaikessa tekemisessä muutaman askeleen Heimoa jäljessä.

Uusi vuosi ja uusi yritys. Indians on kiivennyt tasaisen varmasti sarjan kärkikahinoihin ja onkin tällä hetkellä sarjan ykköspaikalla tasapistein Blue Foxin kanssa. Myös Karhujen peli on alkanut pikkuhiljaa paranemaan, vaikka pelaajapuolella vastoinkäymisistä onkin tullut jo enemmän sääntö kuin poikkeus. Karhut ei hävinnyt joulukuun kolmessa ottelussa kertaakaan, kun joukkue tasasi kotona pisteet SB Vaasan kanssa ja voitti vieraissa niin Fosun kuin Merikoskenkin. Karhut lähteekin hakemaan kauden kolmatta perättäistä voittoaan hyvän itseluottamuksen voimalla. Vastustajan hyvyys tiedetään, mutta siitä ei lähdetä paineita hakemaan.

Vastoinkäymiset ovat olleet osana joukkueen arkea jo pidemmän aikaa. Suuri määrä loukkaantumisia muutenkin kapeaan rosteriin, on jättänyt jälkensä, sillä Karhujen on ollut vaikea saada edes 15 pelaajaa harjoituksiin. Kapealla materiaalilla harjoittelu vaatii aina oman järjestelynsä, eikä joukkue ole varmasti päässyt harjoittelemaan niin kokonaisvaltaisesti kuin halua olisi ollut. Lomareissultaan palannut Ville Mattila palaa kokoonpanoon, mutta poissaolijoiden listalle on sitten viime näkymän lisätty Kristian Krannila, jonka hermovamma pitää miehen poissa määrittelemättömän ajan. Aikaa voi lääkärin mukaan mennä joko päiviä, viikkoja tai kuukausia. Markus Lammi mursi jalkansa edellisessä ottelussa Merikoskea vastaan ja on poissa 4-6 viikkoa. Ville Salonen puolestaan siirtyi loppukaudeksi Sveitsin liigassa neljäntenä majailevaan Chur Unihockeyn riveihin. Myös VP Kujansuu joutuu jättämään ottelun väliin. Vanhoista poissaolijoista pois edelleen pysyy Rami Prokki, Juha Tikka, Aapo Ollonqvist, Mikael Lindroos ja Janne Kujansuu. Roni Tuomela tekee tänään kotidebyyttinsä ja alikersantin natsat juuri saanut Joonas Salo pelaa ensimmäisen ottelunsa edustusjoukkueessa tällä kaudella.

Karhut saa otteluun 14 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Tilanne on vaikea, mutta joukkue on viime aikoina pelannut pirteitä otteluita vajaamiehisenäkin ja sitä Karhut lähtee tänäänkin hakemaan. Indians pyritään laittamaan tavalla tai toisella ahtaalle, omat paikat pitää käyttää ja maalivahtipelin onnistua. Siinä lääkkeet Indiansin kaatoon lauantaina.

Ottelu alkaa urheilutalolla klo 17.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää