Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSalle tappio Hämeenlinnasta

 

MuSalle tappio Hämeenlinnasta


MuSan kauden toinen ottelu ei kartuttanut pistetiliä, vaikka porilaiset taistelivat kunniakkaasti Ykkösestä pudonnutta FC Hämeenlinnaa vastaan. Kotijoukkue ratkaisi ottelun lopulta melko halvalla, sillä voittomaali syntyi pienen uinahduksen johdosta. Pelin hahmo oli molemmat maalit iskenyt Berat Grabovci. MuSan kokoopanossa esiintyi jälleen neljä b-junioria (Ville Natri, Ville-Waltteri Kivimäki, Otto Ceder ja Ville Vihlman), jotka kaikki pelasivat hyvää ja ennakkoluulotonta jalkapalloa. Valkopaitojen alakerrassa debytoi Toni Kuusela, joka sai kiitosta päävalmentaja Puustiselta: 'Kuusela ja Jylli pelasivat todella hyvin alakerrassa. Muutenkin puolustuspelaaminen toimi melko hyvin läpi koko ottelun'.

Ottelun alussa kotijoukkue Hämeenlinna painoi päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta MuSa kesti maalivahti Lauri Koskelan johdolla. Alkuminuuttien jälkeen peli tasaantui ja MuSa pääsi paremmin peliin mukaan. Porilaisten hyökkäystenrakentelu kuitenkin tökki koko pelin läpi ja tämän laittoi merkille myös Risto Puustinen: 'Meidän täytyy saada kehitettyä pallollista peliämme ja rakennettua pidempiä, kontrolloidumpia hyökkäyksiä. Nyt pallosta luovutaan liian helpolla'.

MuSan taistelu riitti aina 75. minuutille saakka, kunnes kotijoukkue onnistui rikkomaan kuparisen. Berat Grabovci sai rajaheiton jälitilanteessa pallon reilun parinkymmenen metrin päässä maalista ja tiputti komean vedon suoraan takanurkkaan. Maalinsuullaan erinomaisesti torjunut Koskela oli voimaton eikä voinut kosovolaisen vedolle mitään. 'Kyllä tuollaiset vedot pitää pystyä peittämään, pelattiin hieman liian kaukana vastustajasta', analysoi Puustinen.

Ottelun loppuhetkillä MuSa sai erinomiasen tasoituspaikan, kun Piracaia pääsi vetämään vaparia lempipaikastaan vajaasta 20 metristä. Niin usein mies on upottanut vedon takakulmaan samoilta jalansijoilta, mutta nyt veto suuntautui epäonneksi vain muuriin. Ottelun viimeisellä minuutilla kotijoukkue sai vielä rangaistuspotkun, jonka Grabovci laittoi varmasti verkon perukoille. Näin ollen pisteet jäivät Hämeenlinnaan ja MuSa jatkaa avausvoiton metsästystä lauantaina 4.5, kun Poriin saapuu ÅIFK. Joukkueet kohtasivat jo kauden avausottelussa ja tuolloin ÅIFK oli Turussa parempi lukemin 4-0. Viime ottelussaan ÅIFK nuiji Närpes Kraftin 7-0, joten turkulaiset ovat avanneet kautensa vähintäänkin vakuuttavasti.

Ottelu ÅIFK:a vastaan alkaa Porissa tekonurmella klo 13.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää