Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MuSa kohtaa Salamapäivän ottelussa Härmän

 

MuSa kohtaa Salamapäivän ottelussa Härmän


MuSalle tarjotaan mahdollisuutta nousta sarjan hänniltä, kun se saa vastaansa Härmän Wembleyllä pelattavassa ottelussa lauantaina. Härmä majailee sarjan toiseksi viimeisellä sijalla vain pisteen MuSan edellä. Sanomattakin on selvää, että molemmille joukkueille kelpaa vain voitto ottelusta, jotta sarjassa säilymisestä voidaan vielä edes haaveilla.

MuSa pääsee valmistautumaan otteluun hieno voitto allaan, josta varmasti koko joukkue sai rutkasti itseluottamusta. Päävalmentaja Puustisen mukaan ottelu ÅIFK:ta vastaan oli koko kauden paras ja tasapainoisin suoritus. Saman vireen jatkuessa myös Härmää vastaan pitäisi voiton olla erittäin lähellä. Paljon viime aikoina loukkaantumisista kärsinyt Härmä puolestaan sai kokea Fc Jazzin kovuuden viime pelissään, kun punapaidat hakivat selvän 0-4 voiton Kaurialan Stadionilta.

MuSan kannalta lohdullista on ollut Sami Rantalan hyvä maalivire, sillä mies on paukuttanut jo kahdeksan maalia kuluvalla kaudella. Maalimäärä on erinomainen varsinkin, kun ottaa huomioon, että MuSa on viimeistellyt kauden aikana yhteensä 21 osumaa. Myös Joonas Salon saapuminen MuSan puolustukseen on ollut erittäin positiivinen asia. Joonas pelasi eleettömän varmasti topparin tontilla ÅIFK:ta vastaan ja avasi peliä hyvällä itsevarmuudella. Toni Kuuselan ollessa todennäköisesti loppukauden sivussa, pääsee Salo pelaamaan jatkossakin luultavimmin topparin tontilla yhdessä MuSan kapteenin Jussi Välilän kanssa.

Härmällä on ollut pahoja vaikeuksia maalinteon suhteen koko kauden ajan, mistä kaiken oleellisen kertoo se, että Härmä teki ensimmäisen maalinsa kotikentällään vasta 7.8 Sportingia vastaan. Ketsuppipurkin auettua Härmä latoi samaisessa ottelussa heti neljä maalia. Kokonaisuudessaan maalinteko on tökkinyt kuitenkin pahasti, sillä Härmä on viimeistellyt vaivaiset 13 maalia, joista joukkueen paras maalintekijä Anssi Laine on maalannut neljä kertaa. Toiseksi paras maalintekijä on MuSalaisillekin erittäin tuttu kasvo Tatu Mäkelä, joka on viimeistellyt topparin tontilta kolme kertaa. Toivotaan, että Tatu nähdään myös Wembleyllä, vaikka mies joutuikin huilaamaan edellisen ottelun vaivojen takia.

MuSa saanee kasattua otteluun vahvan kokoonpanon, eikä uusia loukkaantumisia ole ilmaantunut. Varmasti sivussa jatkavat Toni Kuusela, Ville Natri ja Teemu Pelttari, jotka kärsivät kaikki pidempiaikaisista loukkaantumisista ja lienevät sivussa loppukauden.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää
Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

Pitkä odotus ohi - MuSan kausi alkaa

MuSa avaa Ykkösen kautensa huomenna lauantaina AC Kajaania vastaan klo 17.00 alkavassa ottelussa Porin stadionilla. Tie on ollut pitkä, mutta nyt päästään taas nauttimaan yhteisöllisestä tunnelmasta ja porilaisesta huippufutiksesta.

Lue lisää
Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Kokenut hyökkääjä jatkaa MuSassa kaksivuotisella sopimuksella

Samu-Petteri Mäkelä ja MuSa ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

MuSan hyökkäykseen lisää tulivoimaa

Färsaarelainen John Frederiksen siirtyy MuSan riveihin tulevaksi kaudeksi. 24-vuotias hyökkääjä oli jo seuran testissä maaliskuussa ja vakuutti tuolloin otteillaan valmennusjohdon.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää