Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille kolme kovaa pelaajasopimusta

Pesäkarhuille kolme kovaa pelaajasopimusta

Pesäkarhut on sopinut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2015. Kaksi viime kauden pronssimitalistia on tehnyt yhden uuden pelurilisäyksen ohella kiinnitykset ensi kauden rivistöön. Yhteensä näillä pelaajilla on kasassa peräti 11 kappaletta Itä-Länsi-otteluita.

Pesäkarhuikonit Carita Toiviainen ja Susanna Puisto jatkavat porilaisjoukkueessa yksivuotisilla sopimuksilla. Edustusjoukkueeseen uutena liittyy 1+1 –muotoisella sopimuksella Leena Sippola, joka vielä viime kaudella edusti Vuokatin Vetoa.

- Olen Kuortaneen Ruonalta kotoisin oleva, nykyisin Seinäjoella asuva sairaanhoitaja. Pelaajana koen olevani periksi antamaton, kokenut ja monipuolinen.

Kolme kertaa Itä-Länsissä edustanut Sippola odottaa tulevalta kaudelta ennen kaikkea menestystä.

- Pesäkarhut on vuosia naisten superpesiksessä menestynyt seura, jossa mahdollisuus menestyä myös tulevana kautena.

Seitsemässä Itä-Länsi-ottelussa edustaneen Toiviaisen ajatuksissa oli jo päättää menestyksekäs pelaajaura.

- Kuukauden pohdintojen jälkeen, päädyin kuitenkin vielä jatkumaan. Yhtenä suurena syynä oli Samin (pelinjohtaja Österlund) jatkaminen pelinjohdossa. Roolini tulee todennäköisesti muuttumaan ensi kaudella. Siitä lähdetään, että siirryn jokeristoon.

Myös Susanna Puiston ajatuksissa oli päättää pesäpalloilijan ura viime kauteen.

- Kesällä tuli jo mietittyä, josko tämä olisi viimeinen kausi. Loukkaantumisten vuoksi halusin kuitenkin vielä katsoa ainakin yhden kauden lisää tätä touhua. Alustavien suunnitelmien mukaan roolina tulee Caritan tavoin olemaan jokeripelaaja.

Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund pitää uusia hankintoja merkityksiltään suurilta.

- Olen erittäin iloinen, että Carita ja Susanna jatkavat pelaamista meillä. Susku ja Carru tuovat suurta johtajuutta joukkueeseen vuosien huipputasolla pelaamisensa kautta. He tulevat varmasti jatkamaan samaa nousujohteista tietä. He ovat tärkeä lisä kauden 2015 joukkueeseen niin pelillisesti, kuin pelin ulkopuolellakin.

Leena taas on todellinen peluri ja taistelemisen ruumiillistuma, joka ei varmasti anna periksi. Hän on oikea huippuvahvistus linjaan ja tuo erittäin paljon laajuutta vaihtamiseen.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


SusannaPuisto

Susanna Puisto

4.12.1988
Tiedot

CaritaToiviainen

Carita Toiviainen

18.12.1987
Tiedot


Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Pesäkarhut juhli voittoa Virkiästä

Porissa polkaistiin tänään käyntiin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän välinen pronssisarja, josta kotijoukke nappasi ensimmäisen kiinnityksen mitaliin. Vilpoisassa säässä pelattu sarjan avausottelu Erku-Areenalla päättyi tiukan taiston jälkeen lukemiin 1-0 ja porilaiset pääsivät tuulettamaan tärkeää voittoaan.

Lue lisää
Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut raateli Manse PP:n

Pesäkarhut ja Manse PP välieräsarja sai jatkoa, kun Pesäkarhut puristivat tamperelaisjoukkueesta voiton supervuoroon venyneessä ottelussa.

Lue lisää
Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Manse PP kirmasi voittoon Kaupissa

Kaupissa pelattu toinen välieräottelu päättyi Manse PP:n tuuletuksiin, kun kotijoukkue nappasi toisen voiton Pesäkarhuista ottelusarjassa.

Lue lisää
Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Sykettä nostattava välierätrilleri Erku-Areenalla

Pesäkarhut ja Manse PP järjestivät välieräavauksestaan todellisen jännitysnäytelmän. Äärimmäinen tasainen ottelu koleassa sadesäässä päättyi niukasti Manse PP:n hyväksi, aivan ottelun viime metreillä.

Lue lisää
Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Seinäjoki peittosi Pesäkarhut

Yksikin lyönti voi ratkaista ottelun suuntaan tai toiseen. Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa nähtiin tänä iltana yllättävä käänne Porissa, kun Seinäjoen Maila-Jussit kaatoi Pesäkarhut Erku-Areenalla lukemin 0-1.

Lue lisää
Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Porissa nähtiin ratkaiseva juhlajuoksu

Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiä taistelu pisteistä venyi jälleen lähes varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta porilaisten upeat ratkaisun hetket painoivat vaakakupin himpun verran kotijoukkueen puolelle ja Lapua joutui lähtemään kotimatkalle pisteittä.

Lue lisää