Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz Suomen Cupissa Turun valloitukseen

FC Jazz Suomen Cupissa Turun valloitukseen

 

FC Jazz kohtaa lauantaina Suomen Cupin 4. kierroksella Turussa Yläkentällä TPS:n. Odotettavissa on varsin mielenkiintoinen taistelu 5. kierroksen Cup-junan vapaista paikoista.

TPS kohtasi Suomen Cupin 3. kierroksella Tampereella Kakkosen TPV:n  Pirkkahallissa ja voitti ottelun lukemin 4-2. FC Jazz vieraili 3. kierroksella samalla Turun Yläkentällä ja oli selkein lukemin 6-2 Kakkosen ÅIFK:ta parempi.

Myös Ykkösessä kaudella 2015 pelaavan TPS:n pelitapa ja -taktiikka on hyvin FC Jazzin tiedossa. Tiedossa on tarkkaan myös pelaajat, joiden kautta TPS:n peli pääsääntöisesti kulkee.  Sama varmasti pätee myös toisinpäin, sillä TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen oli tarkkailemassa FC Jazzin edellistä Cup –ottelua Turussa.

Lauantaina klo 16.00 alkava ottelu kiinnostaa kovasti Turussa, joten hyvinkin saattaa olla, että Yläkentän n. 700 katsojaa vetävä pääkatsomo täyttyy ääriään myöden lauantaina. Myös upea kevätsää tullee suosimaan Suomen Cupin 4. kierroksen mielenkiintoista ottelua. Joukkueet kohtaavat myös Ykkösen sarja-avauksessa 2.5 samalla Yläkentällä.

Ottelu on totta kai pelaajien kohtaaminen, mutta se on myös valmentajien kohtaaminen, kun hyvät ystävät Mika Laurikainen ja John 
Allen mittaavat joukkueidensa tämän hetkistä iskukykyä.

FC Jazzin päävalmentaja John Allen odottaa hienoa ottelua.

- Toivottavasti molemmat joukkueet tarjoavat jännittävän Cup –ottelun. Molemmat joukkueet voittivat 3. kierroksella vieraissa tehden monta maalia.  Uskon, että katsojat odottavat kovasti ottelua, samoin kuin pelaajat ja taustahenkilöt.

- TPS on hyvä joukkue jolla on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Heillä on muutama pelaaja, jotka meidän tulee huomioida ja olla tietoisia heidän vahvuuksistaan. Uskon, että FC Jazz on valmis lauantai-iltapäivän upeaan otteluun, päättää Allen.

Suomen Cup 4. kierros TPS-FC Jazz Yläkentällä la 14.3 klo 16.00.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää