Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kovaa vääntöä luvassa keinonurmella

Kovaa vääntöä luvassa keinonurmella

 

Kovaa vääntöä on jälleen luvassa, kun FC Jazz kohtaa Porissa Veikkaus liiga –joukkueen. Porin saapuu Keith ”Keke” Armstrongin johdolla Tampereen Ilves. Tamperelaiset ovat FC Jazzille tuttu vastustaja, sillä useat viime vuodet joukkueet ovat pelanneet samassa lohkossa Kakkosessa ja viime vuonna Ykkösessä.

Ilves pelasi tuloksellisesti vahva  Liigacupin. Se selviytyi aina välieriin asti, jossa se joutui taipumaan RoPS:lle. Armstongin johdolla Ilves on pelannut talven aikana erittäin kurinalaista ja tiivistä puolustuspeliä.

Ilves on luonnollisesti vahvistunut noustuaan Veikkausliigaan. Tamperelaisia paluumuuttajia on palannut keltaiseen paitaan ja totta kai uusia kasvoja on saapunut Tampereelle. Myös joukkueen valmennus uudistus kauden 2014 jälkeen, kun futisväelle tuttu Keith ”Keke” Armstrong otti vetovastuun Mika ”Nötte” Malisen jälkeen.  Ottelu on Ilvekselle viimeinen ennen 12.4 alkavaa Veikkausliigaa, jossa Ilves kohtaa Tammelassa KuPS:n, joten Ilves varmasti haluaa hyvän ”kenraalin” ennen aina tunteita herättävää sarja-avausta.

Keith Armstong tietää mitä tuleman pitää.

- Odotan kovaa ottelua. FC Jazz on aggressiivinen ja liikkuu hyvin. Ja Johnin tuntien joukkue on myös hyvin organisoitu. Ottelu on meille viimeinen ennen Veikkausliigan alkua, mikäli sääolosuhteet eivät siirrä avausottelua Tammelassa.

- Tämä on meille hyvä testi. Viime aikoina olemme kärsineet loukkaantumisista ja sairasteluista. Hienoa päästä pelaamaan ulkona, sillä olemme harjoitelleet sisällä kolme kuukautta.

- John oli aikanaan avainpelaajiani RoPS:ssa. Meistä on tullut hyvät ystävät. John on mies, joka seisoo sanojensa takana ja tekee työnsä hyvin, päättää Armstrong kunnioittavasti.

FC Jazz lähtee haastamaan tosissaan Ilvestä. FC Jazzin puolustuspeli koko joukkueena on toiminut lähes moitteetta talven ajan eikä joukkue ole antanut vastustajille peleissä paljoakaan selviä maalintekomahdollisuuksia. Hyökkäyspeliin joukkue tulee kiinnittämään erityistä huomiota, vaikka vastassa on tiukasti organisoitu Veikkausliiga –joukkue.

FC Jazzin terveystilanne ottelun alla on melko mukava. Ainoastaan Ville Starck puuttuu vielä kokoonpanosta. Joukkue on muotoutumassa pikku hiljaa kasaan, vaikka aivan vielä kaikki puuttuvat palaset eivät ole kasassa. Tässäkin asiassa ollaan varmasti viisaampia Pääsiäisen jälkeen.

John Allen tietää, että vastassa on erittäin kokenut joukkue.

- Viimeinen peli meille ennen joukkueen lyhyttä Pääsiäislomaa. Tulossa on meille taas hyvä tasonmittaus lyhyen ajan sisällä toista Veikkausliiga –joukkuetta vastaan. Ilves on erittäin kokenut joukkue ja he ovat pelanneet erittäin vahvan talvikauden.

- Kaikki tunnemme ”Keken”. Hän on mestari ottamaan kaiken irti joukkueista joita hän valmentaa. Tiedän sen, sillä hän valmensi minua Rovaniemellä 93- 94. Se oli ”Keken” ensimmäinen valmentajasopimus korkeimmalla sarjatasolla. Hän ei tiennyt, kuinka onnekas oli. RoPS:ssa oli pelaajia kuten Polack, Wilson, Tegelberg, Karatajev ja tietysti minä, virnuilee Allen Tampereen suuntaa.

FC Jazz-Ilves to 2.4 klo 16.45 Keinonurmella.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää