Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mombilo ja Ahde 2015 punaisessa paidassa

Mombilo ja Ahde 2015 punaisessa paidassa

 

FC Jazz on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2015. Kevin Mombilo (21) ja Elias Ahde (19) pukeutuvat punaiseen paitaan.

Mombilo harjoitteli ja pelasi FC Jazzin mukana kaksi edellistä viikkoa nousujohteisesti. Kaudella 2014 Mombilo pelasi Veikkausliigaa FC Hongan riveissä. Mombilo on hyökkäävä pelaaja, jonka vahvuudet tulevat esiin parhaiten hyökkäävänä laitapelaajana ja tarvittaessa myös keskisektorilla.

Mombilo on pelannut yhteensä 39 Veikkausliiga –ottelua tehden kolme (3) maalia. Lisäksi hänellä on takanaan 3 Eurooppa Liigan karsintaottelua, joissa hän Sillamäe Kalev:ia vastaan iski maalin Espoossa. Pelaajalla on myös kokemusta Ykkösestä ja Kakkosesta Klubi 04:n paidassa. Mombilo on edustanut Suomea 25:ssa poikien maaottelussa tehden kolme (3) maalia.

Mombilo tietää, että töitä on edessä ennen kautta ja kauden aikana.

- Hyvät fiilikset on saapumisesta Poriin ja myös tulevasta kaudesta. Talveni on ollut hieman erilainen kuin normaalisti, joten minun pitää vielä tehdä töitä ennen kauden alkua fyysisellä puolella.

- Totta kai tavoitteena on tehdä mahdollisimman maaleja ja antaa maalisyöttöjä ja auttaa sitä kautta totta kai joukkuetta menestymään, päättää Mombilo.

Ahde saapui Poriin Seinäjoelta maaliskuun ajaksi pelaamaan ja harjoittelemaan FC Jazzin kanssa. Nyt pelaajan kanssa on tehty sopimus, joka kattaa koko kauden 2015.

Ahde on U19 maajoukkueen suoraviivainen ja juoksuvoimainen hyökkäyspään pelaaja, joka saapuu Poriin SJK:n organisaatiosta. Ahde on jo esiintynyt lukuisissa FC Jazzin harjoitusotteluissa ja suoraviivaisuudellaan tuonut FC Jazzille erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyspeliin.Ahde iski kaudella 2014 Kerho 07:lle Kakkosessa yhdeksän (9) maalia.

Maaleja Ahde tulee myös Poriin tekemään.

- Hyvillä fiiliksillä lähdetään kauteen ja joukkue on ottanut hienosti vastaan. Treeneissä mennään todella kovaa, mikä on hyvä asia.

- Tavoitteena on saada mahdollisimman hyvä kausi alle Ykkösessä ja sitä kautta antaa näyttöjä Seinäjoelle. Tavoitteena on totta kai iskeä maaleja, hyökkääjä kun olen, mutta mitään tiettyä maalimäärä en osaa sanoa, mikä pitäisi ylittyä. Tärkeinpänä tavoitteena on kehittyä että voin tosissaan tulevaisuudessa taistella peliajasta SJK:ssa ensi kaudella.

- Toivottavasti porilaiset löytävät mahdollisimman usein ja sankon joukoin myös tällä kaudella katsomoon, sillä fanit tekevät otteluista erityisiä pelaajille, päättää Ahde.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNäin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Eurooppalainen jalkapallo ja Suomi

Eurooppalainen jalkapallo ja Suomi

Suomi on Euroopan jalkapalloilumaista pohjoisin ja melkein myös pienin.

Lue lisää
Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Santeri Tähkä ovat tehneet sopimukset MuSan kanssa.

Lue lisää
FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazz on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ennen lauantain Kakkosen cupin ensimmäistä ottelua VPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Lue lisää
Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila on solminut Musan Salaman kanssa sopimuksen kaudesta 2019.

Lue lisää