Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jusufi ja Velija MuSaan

Jusufi ja Velija MuSaan

 

Musan Salama on solminut kautta 2015 koskevat sopimukset hyökkääjä Plumb Jusufin ja laitapuolustaja Bilal Velijan kanssa. Pelaajat ovat jo saapuneet Suomeen ja myös ensimmäiset treenit ovat takana. Hankintojen myötä MuSan joukkue alkaa olemaan lopullisessa formussaan, vaikka jotain liikkumista saattaakin vielä ennen kauden alkua tapahtua. MuSalla on koossa nyt kahden uuden sopimuksen myötä 21 pelaajasopimusta.

Kroatialais-makedonialainen Plumb Jusufi, 27, liittyy MuSaan Makedonian liigasta FK Renovan riveistä. Jusufi on esiintynyt myös Kroatian nuorisomaajoukkueissa yhteensä 36 ottelussa. Äärimmäisen taitava hyökkääjä pystyy pelaamaan myös ylempänä keskikenttänä. Porilaisille Jusufi on tuttu mies Fc Jazzin riveistä, jossa Jusufi pelasi kausina 2013-2014. Kakkosdivarista miehellä on vähintäänkin kovat näytöt, sillä mies iski seitsemässä ottelussa seitsemän osumaa kaudella 2013. Jusufi tuli punanutuissakin tunnetuksi silmiinpistävästä pallotaituruudestaan ja poikkeuksellisesta pelisilmästään.

Makedonialainen Bilal Velija, 32, siirtyy MuSaan Ykkösessä pelaavan JJK:n rosterista. Velija on pelannut pääasiassa oikeana laitapakkina, mutta kovakuntoinen Velija pystyy pelaamaan myös hyökkäävämmässä roolissa. Velija on tullut tunnetuksi johtajatyyppinä, joka näyttää muille mallia esimerkillään. Pienikokoinen laitapakki on aina hyvässä fyysisessä kunnossa ja tuo joukkueeseen pelipanoksensa lisäksi aimo annoksen ammattimaisuutta. Myös Velija on aiemminkin pelannut Porissa, sillä mies nähtiin PoPan paidassa kaudella 2007.

MuSan päävalmentaja Matti Santahuhta on syystäkin tyytyväinen pelaajahankintoihin, joita viriteltiin aina syksystä saakka: ”Molemmat ovat tuttuja pelaajia entuudestaan, Jusufi Jazzista ja Bili Popasta. Bilillä on aina ammattimainen asenne ja intohimo jalkapalloon. Jusufilla on aivan huippuluokan pelikäsitys. Molemmat tärkeitä osa-alueita edustuksen nuoremmille pelaajille ja seuran muille junioreille esimerkkeinä. On tärkeää, että pelaajia tunnetaan jonkin verran jo etukäteen ja tärkeää oli myös se, että pojat halusivat itse tulla tuttuun kaupunkiin. Toivottavasti pystytään hyödyntämään heidän osaamista ja tietotaitoaan mahdollisimman paljon ja laajasti koko seurassa”, kertoo Santahuhta.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PlumbJusufi

Plumb Jusufi

10.2.1988
Tiedot

BilalVelijan

Bilal Velijan

Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää