Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz metsästää jälleen kotivoittoa

FC Jazz metsästää jälleen kotivoittoa

 

Neljäntenä Ykkösessä oleva FC Jazz kohtaa sunnuntaina Stadionilla Valkeakosken ylpeyden Hakan. FC Jazz on aloittanut sarjan kahdella voitolla (TPS ja AC Oulu), tasapelillä (EIF) sekä tappiolla (PK-35) eli pisteitä porilaisille on kertynyt seitsemän (7). Haka on kerännyt neljästä ensimmäisestä pelistään viisi (5) pistettä ja on sarjataulukossa sijalla kuusi.

FC Jazzin kokoonpanossa nähdään hieman muutoksia edellisiin peleihin verrattuna. Jussi Välilä on jalan murtuman (http://fcjazz.us10.list-manage2.com/track/click?u=21f5198262cb50df71991e377&id=3ebc846067&e=a779c961ff)  vuoksi sivussa n. 2 kuukautta, Teemu Penninkangas sovittaa pelikieltoaan ja Pierre Omanga potee nilkkaansa. Kokoonpanoon palaavat hieman pidempään sivussa olleet Jens Harju sekä Aleksi Nurminen. Myös kaksi edellistä peliä huilannut Kevin Mombilo on jälleen mukana. Näin ollen FC Jazz saa mukaan sopivasti pelaajat, jotka sopivat pelipaikoiltaan poissaolevien korvaajiksi.

FC Jazzin päävalmentaja John Allen tietää ja tunnistaa tilanteen.

- PK-35 peli ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Tappion yli kyllä pääsemme, mutta kahden topparin sekä Pierren menettäminen hieman kirpaisee. Onneksi Teemu on sivussa vain kaksi ottelua ja Pierre 1-2 ottelua väännettyään nilkkansa. Jussia joudumme valitettavasti odottamaan pelikentille n. kaksi kuukautta.

- Positiivista on, että Jens ja Nure ovat toipuneet hieman pidemmistä loukkaantumisistaan ja Kevin palaa myös kokoonpanoon lyhyen poissaolon jälkeen. Meillä on paljon vaihtoehtoja, miten organisoimme puolustuksemme. Katsotaan tämän viikon harjoitusten jälkeen, mikä on meille paras vaihtoehto, pohtii Allen.

FC Jazz ainoana tavoitteena joka Haka -ottelusta on voitto eikä päävalmentaja tyydy muuhun.

- Haka on vaarallinen ja hyökkäävä joukkue, jolla on taitoa ja laatua syöttöpeliin. Pelaamme jälleen Porissa ja tarkoitus on palata voittokantaan kovassa ottelussa Hakaa vastaan.

Samu-Petteri Mäkelä on odottaa omalta joukkueeltaan hyvää hyökkäyspeliä. Mäkelällä itsellään on myös tärkeä rooli FC Jazzin hyökkäyspelissä ja erikoistilanteissa.

- Sunnuntaina kohdataan yksi sarjan suurimmista ennakkosuosikeista, jonka alkukausi on alkanut hieman tahmeasti. Mutta Hakan vire paranee joka viikko. Ottelusta tulee varmasti tiukka, tasokas ja intensiivinen molempien pyrkiessä pelaamaan maata pitkin ja molemmilla on laadukas joukkue.

- Välilän ja Pennin poissaolo tuo valmentajalle varmasti hieman harmaita hiuksia, mutta meiltä löytyy rosterista korvaavat pelaajat pojille. Multasen Kallelta pitää ottaa tila ja aika pois, ettei pääse tekemään tuhojaan viime vuosien tapaan. Tällä viikolla olemme treeneissä painottaneet hyökkäyspään drillejä ja niitä tullaan varmasti myös sunnuntaina näkemään, lupaa SP.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015

Ottelut kaudella 2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää