Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

15.6.2015 - Juhannusviikon juttuja jalkapallosta ja vähän muusta

15.6.2015 - Juhannusviikon juttuja jalkapallosta ja vähän muusta

 

Kyllä mä ihmettelen tätä jalkapalloliiton toimintaa. Annetaan Mixu Paatelaiselle potkut, kun se ei ole hänen vikansa ettei Suomessa ole sellaisia pelaajia jotka pelaisivat noin 60-70 minuuttia säännöllisesti kansainvälisissä sarjoissa. Pelaajien täytyisi pelata säännöllisesti, mutta sellaisia pelaajia on tällä hetkellä 6-7 kappaletta. Sillä määrällä ei voida pärjätä. Pelaajia pitäisi olla ainakin 13 kappaletta. 

Sitten toinen asia mitä ihmettelen. Minkä takia Alajalla on puhelin kiinni, kun ensi erottaa päävalmentajan pitäisi olla myös ns. munaa vastata kun media alkaa kysymään asiasta. Suomalainen jalkapalloyleisö taas osoitti tyhmyytensä. Missään muussa Euroopan huippumaasa ei haukuta kotijoukkuetta,  eikä varsinkaan päävalmentajaa. Yleisön pitää kannustaa silloinkin, kun kotijoukkue on häviöllä. Tätä Suomessa ei tapahdu ikinä. Täällä täytyisi ottaa hieman mallia Ruotsista. Täytyisi tehdä jalkapallokulttuuria siten että täälläkin käytäisiin katsomassa pelejä enemmän. 

Mediassa verrattiin meidän Mixua ja Richard Möller Nielseniä keskenään. Aiemmin käytettävissä oli paljon laadukkaampi materiaali, millä pärjättiin nykyistä paremmin. Kotimaassa ainoana seurana kansainvälisesti pärjäävä nippu on HJK. Klubin pitäisi saada apuja myös muilta, jotta saadaan vietyä lajia kotimaassa eteenpäin.

Jatketaan juttuja vielä jääkiekolla. Ihmettelen täällä Porissa sitä, kun kuulee useasti ettei kiinnosta lähteä katsomaan Jokereiden KHL-pelejä. Noissa peleissä on todella hyvä tunnelma, pelaajat ovat hyviä, peli hyvää ja halli erinomainen. Suurista yleisömääristä huolimatta pääsee helposti tauon aikana kahville, makkaralle tai vaikka oluelle menettämättä seuraavaa erää jonottaessa. Toivon todellakin Jokereille paljon menestystä. Pyrin tulemaan myös itse paikanpäälle useammin mitä viime kaudella ehdein käymään.

Nähtäväksi jää saammeko tänne Poriin nykyaikaisemman ja toimivan areenan reilun 11 miljoonan remontin ansiosta. Itse epäilen suuresti että tuolla summalla ei vielä ihan päästä tuohon kastiin.

Lopuksi vielä pitää porilaisesta pesäpallosta muutama sananen vaihtaa. Hyvää työtä on Sami ja Seppo tehneet. Yleisökin on löytänyt heikohkoista keleistä huolimatta löytänyt paikalle.


YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN 

ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle
Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää