Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Raumalta juostaan Poriin taas lauantaina

 
Turun Urheiluliiton voittoputki katkeamassa?

 

Kolme vuotta putkeen Karhu-viestin miesten kilpasarjaa voittanut Turun Urheiluliitto tuskin voittaa neljättä viestivoittoa. Vahvimmaksi voittajasuosikiksi on nousemassa Jyväskylän Kenttäurheilijat kevään juoksujen perusteella. Toinen vahva ehdokas voittajaksi on Joensuun Katajan ykkösjoukkue. Olli Toivolan johdolla seura on saanut juoksijoita lähtöviivalle peräti kolme joukkueellista.

 

Molemmilla joukkueilla on riveissä nousevia kykyjä nuoria kykyjä mm. JKU:lla Timo Solmula ja Joensuulla porilaiskasvatti Pekka Toivola, jonka vauhti oli reipasta jo Pori-juoksussa viikko sitten. Toki Sjundeå IF ja Turun Weikot ovat myös varteenotettavia kärkijoukkueita ja kuinka paljon talven harjoittelu on parantanut Saarijärven Pullistuksen ja Teivo Stayersin juoksijoiden kuntoa nähdään lauantaina Raumalta Poriin juostavassa Karhu-viestissä.

 

Naisten sarjan voitosta lienee tässä vaiheessa turhaa spekuloida, kun joukkueita ei ole vielä ilmoittautunut kilpasarjaan kuin kaksi.

 

Viime vuonna Suomen Urheiluliitto osallistui Karhuviestiin lajipäällikkö Tommy Ekblomin johdolla. He juoksivat Raumalta Poriin työpaikkajoukkueiden sarjassa, ollen siinä kuudes.  Huhujen mukaan Tommy on tulossa joukkueensa kanssa tänäkin vuonna viestiin, joten häneltä on mahdollisuus kysyä kestävyysjuoksun viime kuulumiset Karhuhallissa.

 

Maanantai-iltaan mennessä oli ilmoittautunut Raumalta lähteviä kaikkiaan 100. Kilpasarjassa 8, kuntosarjassa 37, työpaikka 51 ja kuntajoukkueita 4.

 

Eurajoelta lähteviä joukkueita oli ilmoittautunut kaikkiaan 31. Kilpasarjaan 2, kuntosarjaan 8, työpaikka naiset 8 sekä työpaikka 13.

 

Viime vuonna juostussa 30. juhlaviestissä oli ilmoittautuneita joukkueita 178. Maaliin asti juoksi 176 joukkuetta. Parhaimmillaan Karhuviestissä on ollut runsaat 250 joukkuetta. Pienen laman jälkeen on viime vuosina ollut näkyvissä vuosittain pientä nousua. Työpaikkajoukkueissa on tapahtunut eniten ensin laskua ja nyt siis vuosittain pientä nousua. Tähän osittain on vaikuttanut se, että työpaikkajoukkueille on lisätty oma sarja Eurajoelta lähtevien joukkoon.

 

Viime vuoden juhlaviestin miesten kilpasarjan voitti Turun Urheiluliitto, toinen oli Turun Weikot, kolmas Teivo Stauers, neljäs Sjundeå IF ja viides Saarijärven Pullistus.

 

Naisten kilpasarjan viime vuonna voitto myös Turun Urheiluliitto, toinen oli Lempäälän Kisa ja kolmas Teivo Stayers.

 

Porin Kuntoilijoiden tiedotteesta/UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Dragan Umicevic palaa Ässiin

Dragan Umicevic palaa Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen laitahyökkääjä Dragan Umicevicin kanssa.

Lue lisää
32. Karhu-viesti juostiin lauantaina

32. Karhu-viesti juostiin lauantaina

Perinteinen ja valtakunnan suurin maantieviesti Karhu -viesti, juoksiin nyt 32. kerran Raumalt-Porrii. Väkevässä vastatuulessa juostun kisan miesten kilpasarjan mestaruus meni Turkuun, Turun Weikoille. Naisten mestaruuden nappasi puolestaan Forssan Salama.

Lue lisää

Porin Marathonkoulun avaus, Pariisissa

Porin Marathonkoulu aloittaa marathon juoksujen sarjan Pariisista 05.04.2008. Matkalle on lähdössä 11 hengen ryhmä, josta viisi juoksijaa juoksee täyden marathonin.

Lue lisää

Toivola Pori-juoksun voittoon

Joensuun Katajaa nykyisin edustava porilaislähtöinen Pekka Kataja juoksi 31. Pori-juoksun voittoon.

Lue lisää

Karhuviestissä juhlavuosi

Raumalt Porrii juostaan lauantaina Karhuviestin merkeissä jo 30. kerran.

Lue lisää