Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhuviestissä juhlavuosi

 
Karhuviestissä juhlavuosi


Raumalt Porrii juostaan lauantaina Karhuviestin merkeissä jo 30. kerran. Vuonna 1978 alkanut tapahtuma on vuosien varralla kasvanut maan suurimmaksi maantieviestiksi.

Juhlaviestin kunniaksi osanottajamäärät ovat pitkästä aikaa kasvussa. Ennakkoon joukkueita oli ilmoittautunut 166. Järjestäjät arvioivat lähtöpaikalle saapuvan lopulta yli 180 viestiryhmää.

Karhuviesti on viime vuosina profiloitunut yhä voimakkaammin kuntourheilutapahtumaksi. Varsinkin työpaikkasarjoissa osanottajamäärät ovat selvässä kasvussa. Sen sijaan kilpasarjojen merkitys on pienentynyt. Kilpailu on vähäistä, sillä miesten sarjaan on ilmoittautunut seitsemän joukkuetta ja naisten sarjaan viisi. Maan ykkösjuoksijat eivät paikalle ilmaannu.

Viesti starttaa lauantaina kello 14.00. Seitsemän osuutta juoksevien joukkueiden lähtöpaikkana on perinteisesti Rauman tori. Viiteen osuuteen tyytyvät lähtevät matkaan Eurajoelta.

Lisää tietoa viestistä sekä liikenneohjeita Karhuviestin kotisivulla:
http://www.porinkuntoilijat.net/karhu-viesti.htm

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Dragan Umicevic palaa Ässiin

Dragan Umicevic palaa Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen laitahyökkääjä Dragan Umicevicin kanssa.

Lue lisää
32. Karhu-viesti juostiin lauantaina

32. Karhu-viesti juostiin lauantaina

Perinteinen ja valtakunnan suurin maantieviesti Karhu -viesti, juoksiin nyt 32. kerran Raumalt-Porrii. Väkevässä vastatuulessa juostun kisan miesten kilpasarjan mestaruus meni Turkuun, Turun Weikoille. Naisten mestaruuden nappasi puolestaan Forssan Salama.

Lue lisää

Raumalta juostaan Poriin taas lauantaina

Perinteinen Karhuviesti juostaan Raumalta Poriin jälleen lauantaina. Juoksu viedään läpi tutulla kaavalla ja tutuilla reiteillä. Viestiä saattaa tähdittää myös Euroopan mestari Jukka Keskisalo.

Lue lisää

Porin Marathonkoulun avaus, Pariisissa

Porin Marathonkoulu aloittaa marathon juoksujen sarjan Pariisista 05.04.2008. Matkalle on lähdössä 11 hengen ryhmä, josta viisi juoksijaa juoksee täyden marathonin.

Lue lisää

Toivola Pori-juoksun voittoon

Joensuun Katajaa nykyisin edustava porilaislähtöinen Pekka Kataja juoksi 31. Pori-juoksun voittoon.

Lue lisää