Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhut Benjamin Lepolan johdolla kotivoittoon

Karhut Benjamin Lepolan johdolla kotivoittoon

 

Karhujen ottelut jatkuivat tänään kotiottelulla åIF:ää vastaan. Sunnuntaina Porin urheilutalolle saapuneet 338 katsojaa saivat todistaa kaikkiaan 20 osuman syntyä. Vaiherikkaan ottelun ratkaisijaksi nousi Karhujen Benjamin Lepola. 

Porilaisjoukkue aloitti avauserän vahvasti siirtymällä 1-0 johtoon jo reilun kolmen peliminuutin jälkeen. Karhujen ensimmäisestä maalista vastasi Benjamin Lepola. Uransa ensimmäisellä divarimaalillaan Joni Halminen vei Karhut 2-0 johtoon, kun pelikelloon oli ehtinyt pyörähtää 6:48. Ensimmäinen erä oli Karhuilta vahvaa pelaamista. Avauserä päättyi Karhujen 2-0 johtoasemassa. Myös vierasjoukkueella oli omat paikkansa, mutta Rasmus österman venyi Karhujen maalilla tärkeisiin torjuntoihin. 

Toisesta erästä muodostui taas Karhuille vaikeaksi. Edellisen ottelun tavoin myös tällä kertaa karhulauma onnistui kuitenkin vastustajan maalien jälkeen kuittaamaan osumat. Rikkonaisessa erässä tuomittiin kaikkiaan seitsemän kahden minuutin rangaistusta, Karhuille jäähyistä neljä. Toinen tarjosi peräti kymmenen osumaa. Maaleja puolestaan syntyi niin ali-, ylivoimalla, tasavajaalla kuin rangaistuslaukauksesta. Karhujen maaleista vastasivat Benjamin Lepola, Tomi Jerkku, Juha Tikka ja Kalle Santanen. åIF vei erän nimiinsä maalein 6-4. Päätöserää siirryttiin tasatilanteessa 6-6. 

Päätöserästä muodostui Karhujen näytös. Joukkue murskasi erässä vastustajansa peräti maalein 7-1. Mainittakoon, että åIF:n erän ainoa osuma syntyi sekunti ennen ottelun päätössummeria. Pahiten åIF:ää koulutti illan tehopelaajaksi noussut Benjamin Lepola. Lepola iski kolmannessa erässä pallon vielä neljä kertaa ohi Tuomas Leinon. Juha Tikka teki kaksi maalia ja Saku Lahtinen yhden. 

- Ensimmäinen ja kolmas erä olivat meiltä hyviä. Toisessa erässä oli taas omat hetkensä. Onneksi nyt ei kaaduttu siihen, kommentoi Karhujen valmentaja Pekka Nylund. 

- Benjamin Lepola iski kyllä pallon paikasta kuin paikasta verkkoon. Myös nuori puolustaja Joni Halminen oli jälleen hyvä ja onnistuikin tekemään avausmaalin tyylillä. Järvenpään Niko on myös ollut viimeisissä peleissä hyvä, päättää Nylund. 

- Olihan taas peli. Pari erää oltiin parempia kuin vastustaja. Toinen erä taas oli hirveä meiltä. Päätöserässä sitten Benkku ja Tikka iskivät palloja siihen tahtiin vastustajan maaliin, että ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Tästä jatketaan taas eteenpäin, kommentoi neljä pistettä kerännyt Saku Lahtinen. 

Karhujen tehokkaimmaksi pelaajaksi ja Divarin maalipörssin kärkeen palannut Benjamin Lepola iski tehot 6+1. Juha Tikka (3+1) ja Saku Lahtinen (1+3) onnistuivat myös merkkauttamaan neljä tehopistettä. 
  
Karhujen tehopisteet: 
Benjamin Lepola 6+1 
Juha Tikka 3+1 
Saku Lahtinen 1+3 
Kalle Santanen 1+1 
Rami Prokki 0+2 
Aapo Tamminen 0+2 
Joni Halminen 1+0 
Tomi Jerkku 1+0 
Otto Riihimäki 0+1 
Mikael Lindroos 0+1 
Rasmus österman 21 torjuntaa

Karhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Karhut United ry - logo

FBT Karhut United - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää