Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

 

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban. 

Joukkueet kohtasivat toisensa kauden avausviikonloppuna. Tuolloin Joensuu Areenalla peli päättyi kotijoukkueen 6-5-voittoon. Josba johti ottelua jo luvuin 6-0, kunnes porilaisjoukkueen hurja takaa-ajo alkoi. Pistejahti kuitenkin päättyi tuloksettomasti ja pelissä Josballe annetut viisi ylivoimamaalia olivat liikaa. Karhujen tehokkaimpana kauden ensimmäisessä kohtaamisessa hääri kaksi maalia iskenyt puolustaja Aapo Tamminen.

Lauantain otteluun mentäessä Josba on sarjassa sijalla kuusi. Joukkue on pelannut syyskauden aikana kaikkiaan 16 ottelua. Niistä joukkue on kerännyt 19 sarjapistettä yhdeksällä voitollaan. 

Eniten Josbasta vastustajia on kurittanut kaksikko Perttu Puska ja Aleksi Ahokas. Puska on saalistanut 23 (11+12) tehopistettä ja Ahokas pisteen vähemmän (9+13). Maalilla suurimman torjuntavastuun on kantanut Jesse Huurrekorpi torjuntaprosentilla 76,44 %.

Josballa on Karhujen tavoin vuoden alkuun tuplaviikonloppu. Lauantain taiston jälkeen joukkue matkaa sunnuntaina FBC Turun vieraaksi.

Karhut lähtee vuoden ensimmäiseen otteluun sarjataulukon sijalta kahdeksan. Porilaisjoukkue onnistui katkaisemaan tappioputkensa ennen joulutaukoa kahdella kotivoitollaan. Eroa kolme ottelua enemmän pelanneeseen lauantain vastustajaan on sarjataulukossa viisi pistettä.

Karhujen vaarallisinta osaa on ollut hyökkäyskolmikko Benjamin Lepola (19 pistettä) – Ville Salonen (18) – Juho Myllyharju (17). Tehokkaasti on esiintynyt myös hyökkääjän tontilta puolustajan paikalle kauden aikana siirtynyt Tomi Jerkku. Jerkulla on kasassa 12 otteluun tehot 5+7.

- Joulut ja uudet vuodet on nyt vietetty ja pelien ääreen palataan nyt loppiaisena.Tauon aikana haimme pelaajille lepoa ja nyt olemme pienen lepojakson jälkeen treenattu kohti peliä, kommentoi pelin aattona Karhujen päävalmentaja Jani Kannosto.

- Viimeksi Joensuussa saatiin oikein urakalla karvasta kalkkia niskaan. Todella niukka maalin tappio hyvän nousun jälkeen.

- Nyt on täysi höyry päällä, että saadaan kuitattua tuo tappio. Pelistä tulee taatusti todella kiihkeä. On tärkeää, että saadaan otettua ottelu heti alusta asti haltuun. Jämäkällä esityksellä haetaan samalla hyvää starttia uudelle vuodelle. Karhujen kevätkausi kattaa toisen puoliskon Divarin runkosarjasta.

- Tällä viikolla saatiin julkaistua ensimmäinen jatkosopimus tulevalle kaudelle. Todella hienoa, että saadaan aloitettua uuden ryhmän kasaaminen hyvissä ajoin ja vielä haluamallamme tavalla.

- Markuksen tämä kausi on ollut todella rikkonainen armeijan takia. Hän on todella esimerkillinen pelaaja kaukalossa ja sen ulkopuolella. 

- Uusi vuosi aloitetaan kunnon taistelumentaliteetilla ja ryminällä. Kannattaa siis tulla paikalle katsomaan Karhuveljien otteita, päättää Kannosto.

Karhujen ja Joensuun Josban välinen Divari-taisto pelataan Porin Urheilutalolla lauantaina kello 16:00.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää