Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

 

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Vierasavauksen jälkeen Karhut nähdään syyskuun lopulla kotikaukalossa peräti kolme kertaa. Seuraavasta neljästä runkosarjan ottelusta kolme pelataan Porissa. Kotiavauksessa perjantaina 21. syyskuuta Porin Urheilutalolle saapuu Mikko Kohosen ja Eero Kososen tähdittämä Seinäjoen Peliveljet. Kotiavaus alkaa kello 19:00.

Viime kauden tavoin myös tulevalla kaudella pääsarjajoukkueet osallistuvat TEHO Sport Suomen Cupiin. Yksi runkosarjan kierroksista on samalla Cup-kierros. Kuudennelle Cup-kierrokselle mukaan tulevat Salibandyliigan joukkueet. Karhujen Cup-kierroksen ottelu pelataan Porin Urheilutalolla perjantaina 2. marraskuuta, kun vastaan asettuu Jyväskylän Happee.

Neljäntoista joukkueen runkosarja päättyy maaliskuun toisena päivänä, jolloin Karhut pelaa vieraskaukalossa Jyväskylän Happeeta vastaan. 

- Pitää olla tyytyväinen julkaistuun otteluohjelmaan. Pienen jumppaamisen jälkeen saimme kotipelit meille suotuisille päiville. Pääsääntöisesti pelaamme viikonloppuisin kotikentällä. Samaan aikaan ei ole esimerkiksi Ässien kotipelejä, kommentoi Karhujen joukkueenjohtaja Janne Anturamäki.

Kotipeliin alle neljällä eurolla - nyt on hyvä aika hankkia kausikortti

Karhujen kausikorttihaaste on edennyt suunnitelmien mukaan ja sen toteutuminen on lähellä. Runkosarjan otteluohjelman julkaisun myötä kalenteriin voi merkitä nyt myös Salibandyliigan ottelut. 

Osallistumalla Karhujen kausikorttihaasteeseen olet mukana luomassa tunnelmaa Porin Urheilutalolle. Mikäli kausikortteja varataan 400 kappaletta, haaste toteutuu ja kausikortit voi lunastaa 45 euron kappalehinnalla. Jokaisesta myydystä kausikortista edustusjoukkue lahjoittaa vielä viisi euroa junioreille.

http://www.fbtkarhut.fi/kausikorttihaaste/

Karhujen kotiottelut kaudella 2018-19:
Perjantai 21.9.2018 Karhut-SPV (19:00)
Sunnuntai 23.9.2018 Karhut-LASB (17:00)
Sunnuntai 30.9.2018 Karhut-Koovee (17:00)
Sunnuntai 7.10.2018 Karhut-Classic (17:00)
Sunnuntai 14.10.2018 Karhut-Oilers (17:00)
Perjantai 2.11.2018 Karhut-Happee (18:30) TEHO Sport Suomen Cup-kierros
Lauantai 29.12.2018 Karhut-EräViikingit (17:00)
Sunnuntai 6.1.2019 Karhut-Nokian KrP (17:00)
Lauantai 19.1.2019 Karhut-SB Welhot (17:00)
Lauantai 26.1.2019 Karhut-Indians (17:00)
Lauantai 9.2.2019 Karhut-TPS (18:00)
Sunnuntai 10.2.2019 Karhut-Steelers (17:00)
Sunnuntai 24.2.2019 Karhut-OLS (17:00)

Karhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Suomen parhaat salibandyn pelaajat

Suomen parhaat salibandyn pelaajat

Suomi on salibandyn mahtimaa. Maamme on koko lajihistorian ajan menestynyt vahvasti ja voittanut useita maailmanmestaruuksia miesten turnauksissa, joskin Ruotsin ylivallan murtaminen otti miehiltämme oman aikansa.

Lue lisää
Hyvän salibandypelaajan ominaisuudet

Hyvän salibandypelaajan ominaisuudet

Salibandysta on muodostunut vuosien saatossa yhä suositumpaa ja suositumpaa. Suomessa on salibandyn harrastajia jo lähes 400 000, ja maajoukkueiden menestys on kasvattanut harrastajamääriä entisestään.

Lue lisää
Nokia järjesti turpakäräjät

Nokia järjesti turpakäräjät

Karhujen ja Nokian KrP:n ottelusta muodostui avauserän jälkeen painajainen kotijoukkueelle. Vierailija KrP kylvetti Karhuja urakalla ja tuloksena oli seuran liigahistorian suurinumeroisin tappio maalein 2-15.

Lue lisää
Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan häntäpään taistelussa on lauantaina elintärkeä ottelu. Sarjan viimeisenä majaileva Koovee kohtaa kotikentällään kolmen pisteen päässä majailevan porilaisjoukkueen.

Lue lisää
Karhujen vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden 2018 viimeisestä ottelusta muodostui todelliset turpakäräjät. Lauantaisesta hyvästä vireestä ei ollut sunnuntaina tietoakaan. Tuloksena oli kauden rumin tappio, kun LASB piti pisteet itsellään maalein 12-1.

Lue lisää
Karhuilla lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu

Karhuilla lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu

Vuosi 2018 lähenee kovaa vauhtia päätöstään. Salibandyliigaa pelataan Porissa kuitenkin vielä tämän vuoden puolella yhden ottelun verran, kun lauantaina Porin Urheilutalolle vieraaksi saapuu EräViikingit.

Lue lisää