Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

 

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan. Neljättä kautta seuran organisaatiossa toimiva Ulanen on tehnyt valmennustiiminsä kanssa hyvää työtä, joten jatkokuvioista haluttiin sopia hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä.

Musan Salama on tällä hetkellä toisena Kakkosen B-lohkossa ja joukkueella on takana tappioton kesäkuu. Ryhmän tekeminen on ollut koko kauden ajan nousujohteista joukkueen odotetaankin jatkavan lohkon kärkipäässä myös loppukauden ajan.

- Olen todella tyytyväinen, että pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen seuran kanssa. Ajatus kahden vuoden jatkosta oli osapuolilla sama. Nyt tiedetään jo varhaisessa vaiheessa, että hommat jatkuvat myös tulevaisuudessa. MuSa on seurana nostanut profiiliaan vuosi vuodelta. On todella hienoa saada olla osa tämänlaista yhteisöä, Ulanen tiivistää tuntemuksiaan jatkosopimuksen solmimisen jälkeen. 

- Hyvissä ajoin tehty ja julkistettu jatkosopimus on tärkeä myös joukkueen rakentamisen kannalta. Pelaajien kannalta on erinomainen asia, että he tietävät, kuka joukkuetta valmentaa tulevalla kaudella. Keskustelimme seuran edustajien kanssa samalla myös tulevan kauden joukkueen rakentamisesta ja uskon, että lähiaikoina kuullaan uutisia myös pelaajarintamalta, jatkaa Ulanen.

Joukkueen muun valmennusryhmän osalta kuullaan uutisia myöhemmin. Kuluvalla kaudella Ulasen valmennustiimiin ovat kuuluneet Juha Luoma, Lauri Pirhonen (mv) sekä Michael Oliphant (fys).

- Koko edustusjoukkueen valmennustiimi on tehnyt erinomaista työtä. Joukkue on nyt neljättä kautta Kakkosen kärkikahinoissa ja on näin osoittanut, että arjen laadukas tekeminen kantaa hedelmää. Olemme olleet tyytyväisiä Ulasen johtaman tiimin työskentelyyn. Meillä oli alunperinkin ajatus pidemmästä projektista, joten nyt oli luontevaa tehdä suoraan kaksi kautta kattava sopimus, taustoittaa Musan Salaman toiminnanjohtaja Petteri Lahti tuoretta jatkosopimusta. 

Musan Salaman kausi Kakkosen B-lohkossa jatkuu pienen kesätauon jälkeen tulevana lauantaina. Vieraaksi Musan Wembleylle saapuu sarjajumboksi valahtanut HJS Akatemia Hämeenlinnasta.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Eurooppalainen jalkapallo ja Suomi

Eurooppalainen jalkapallo ja Suomi

Suomi on Euroopan jalkapalloilumaista pohjoisin ja melkein myös pienin.

Lue lisää
Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Santeri Tähkä ovat tehneet sopimukset MuSan kanssa.

Lue lisää
FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazz on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ennen lauantain Kakkosen cupin ensimmäistä ottelua VPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Lue lisää
Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila on solminut Musan Salaman kanssa sopimuksen kaudesta 2019.

Lue lisää
Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Kakkosen B-lohkon parhaana keskikenttäpelaajana viime kauden päätteeksi palkittu Rudi Dieter jatkaa Musan Salaman miehistössä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Musan Salaman tulevan kauden joukkue täydentyy kahdella pelaajalla. Keskikentällä pelaava Ville Vihlman sekä hyökkääjä Aleksi Leppänen jatkavat Ykköseen valmistautuvan joukkueen riveissä.

Lue lisää