Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

 

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan. Neljättä kautta seuran organisaatiossa toimiva Ulanen on tehnyt valmennustiiminsä kanssa hyvää työtä, joten jatkokuvioista haluttiin sopia hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä.

Musan Salama on tällä hetkellä toisena Kakkosen B-lohkossa ja joukkueella on takana tappioton kesäkuu. Ryhmän tekeminen on ollut koko kauden ajan nousujohteista joukkueen odotetaankin jatkavan lohkon kärkipäässä myös loppukauden ajan.

- Olen todella tyytyväinen, että pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen seuran kanssa. Ajatus kahden vuoden jatkosta oli osapuolilla sama. Nyt tiedetään jo varhaisessa vaiheessa, että hommat jatkuvat myös tulevaisuudessa. MuSa on seurana nostanut profiiliaan vuosi vuodelta. On todella hienoa saada olla osa tämänlaista yhteisöä, Ulanen tiivistää tuntemuksiaan jatkosopimuksen solmimisen jälkeen. 

- Hyvissä ajoin tehty ja julkistettu jatkosopimus on tärkeä myös joukkueen rakentamisen kannalta. Pelaajien kannalta on erinomainen asia, että he tietävät, kuka joukkuetta valmentaa tulevalla kaudella. Keskustelimme seuran edustajien kanssa samalla myös tulevan kauden joukkueen rakentamisesta ja uskon, että lähiaikoina kuullaan uutisia myös pelaajarintamalta, jatkaa Ulanen.

Joukkueen muun valmennusryhmän osalta kuullaan uutisia myöhemmin. Kuluvalla kaudella Ulasen valmennustiimiin ovat kuuluneet Juha Luoma, Lauri Pirhonen (mv) sekä Michael Oliphant (fys).

- Koko edustusjoukkueen valmennustiimi on tehnyt erinomaista työtä. Joukkue on nyt neljättä kautta Kakkosen kärkikahinoissa ja on näin osoittanut, että arjen laadukas tekeminen kantaa hedelmää. Olemme olleet tyytyväisiä Ulasen johtaman tiimin työskentelyyn. Meillä oli alunperinkin ajatus pidemmästä projektista, joten nyt oli luontevaa tehdä suoraan kaksi kautta kattava sopimus, taustoittaa Musan Salaman toiminnanjohtaja Petteri Lahti tuoretta jatkosopimusta. 

Musan Salaman kausi Kakkosen B-lohkossa jatkuu pienen kesätauon jälkeen tulevana lauantaina. Vieraaksi Musan Wembleylle saapuu sarjajumboksi valahtanut HJS Akatemia Hämeenlinnasta.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää