Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

 

Kakkosen B-lohkon parhaana keskikenttäpelaajana viime kauden päätteeksi palkittu Rudi Dieter jatkaa Musan Salaman miehistössä myös tulevalla kaudella. Päättyneellä kaudella 24-vuotias Dieter nousi joukkueen johtavien pelaajien joukkoon. Keskikentän oikealle laidalle alkukauden jälkeen siirtynyt Dieter löysi pelaamiseensa tehoja ja taisteli lohkon maalikuninkuudesta sarjan loppuun asti. Dieter viimeisteli Kakkosessa kymmenen maalia sekä näiden lisäksi yhden osuman Suomen Cupin lohkovaiheessa.

Tuleva kausi Ykkösessä tuo mielenkiintoisen askeleen monipuolisen ja tavoitteellisen pelaajan uralle.

- Olen todella tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen MuSan kanssa. Viime kausi oli koko joukkueelta loistava ja nyt keskitytään täysillä tulevaan. Tavoitteeni on jo pitkään ollut pelata sarjatasoa korkeammalla ja nyt se on mahdollista, vieläpä mieleisessä seurassa. Tämä tuo valtavasti lisää motivaatiota treenaamiseen. Haluan kehittyä vielä pelaajana ja onnistunut viime kausi vain kasvatti nälkää menestyä, Dieter summaa tunnelmiaan tuoreeltaan sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

- Yksi suuri syy jatkosopimukseeni oli se, että valmennusryhmä ja muu taustatiimi jatkaa. Sitoutunut ja toimiva taustaorganissatio oli jo viime kaudella yhtenäisen joukkueen kivijalka. Heidän ansiostaan pelaajilla on hyvä olla joukkueessa, Dieter jatkaa.

- Tuleva kausi tulee vaatimaan tasonnostoa joukkueen jokaiselta pelaajalta. Osaavan valmennuksen johdolla tulemme tekemään pienimmätkin asiat fiksummin, tehokkaammin ja tarkoituksenmukaisemmin. Uskonkin vahvasti, että tulemme yllättämään vastustajat ja porilaiset jalkapallon ystävät ensi kaudella Ykkösessä, lopettaa Dieter.

Musan Salama on tehnyt jatkosopimukset myös Rudi Dieterin edellä kehuman valmennustiimin kanssa. Viime kauden tapaan Juha Luoma ja Lauri Pirhonen (maalivahtivalmennus) muodostavat Ville Ulasen luotsaaman valmennusryhmän. Valmennuksen ja muun taustaryhmän osalta kuullaan täydentäviä uutisia myöhemmin.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää