Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

 

Lauantaina pelataan ensimmäinen Kakkosen Cupin ottelu. Punaiset vahvistuvat ja taustalla tehdään vielä töitä muutaman pelaajan saamiseksi Poriin.

FC Jazz on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ennen lauantain Kakkosen cupin ensimmäistä ottelua VPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Juho Lehtonen aloittaa jo neljännen kautensa FC Jazzissa ja hän alkaakin olemaan joukkueen nestoreita nuoresta 26-vuoden iästään huolimatta,
- Uusi kausi on alkanut ja kujeet tulevat olemaan samankaltaiset kuin aiemminkin. Talvi on pitkä ja näyttää nyt lumisuudellaan parhaimmat puolensa. Futis on kesäpeli ja haikein mielin odottelen kesän tuloa, jotta kentälle taas pääsisi maalintekoon. Tähtäin onkin pelata taas astetta parempi kausi joukkueen kanssa kuin viime vuonna.

Uutena pelaajana FC Jazzin joukkueeseen liittyy 21- vuotias Oliver Nabb. Vaasassa nuoruutensa viettänyt Nabb pääsee heti kohtaamaan kasvattajaseuransa,
- Olen pelannut VPS:n juniorijoukkueissa koko nuoruusikäni ja muuttanut Poriin opiskelemaan 2017 lopussa, kertoo Nabb.
Harjoituksissa edukseen esiintynyt ja päävalmentaja Abladen vakuuttanut Nabb lähtee hyvillä mielin tulevaan kauteen,
- Toivon auttavani joukkuetta pääsemään mahdollisimman ylös ensi kaudella sarjassa. Harjoituksissa on ollut hyvä meno ja minut on otettu joukkueeseen hyvin mukaan. 

Viime viikonlopun Winter Cupissa edukseen esiintyneen vuonna 2003 syntyneen Joose Mäkisen kanssa on solmittu pitkäkestoinen sopimus ja hänen odotetaan taistelevan tosissaan pelipaikasta edutusjoukkueeseen. Joosella on kovat tavoitteet edetä urallaan, joka on käynnistynyt Karhu-Futiksesta,
- Olen tykännyt olla FC Jazzissa ja haluan edelleen kehittyä jalkapalloilijana. Jazzissa on hyviä nuoria pelaajia, joiden kanssa hyvä harjoitella. Tämän lisäksi pääsy edustusjoukkueen mukaan on ollut hieno asia.

Joonas Meuran kanssa on solmittu myös pelaajasopimus, joka koskee aluksi Kakkosen kahta cupin peliä. Joonas lähtee hyvillä fiiliksillä taistelemaan cupin jatkopaikasta ja voittamaan molempia otteluita,
- On ollut mukava olla punaisten harjoituksissa. Treeneissä on hyvä meno ja tekeminen päällä. Sethillä on selkeä idea ja pelityyli millä hän haluaa että tulemme pelaamaan voittavaa futista.

FC Jazz Oy:n puheenjohtaja Kari Kaivo-oja kertoo, että kauteen valmistaudutaan rauhallisin mielin, ja seuran strategiaa noudatellen eli jokaista pelaajaa viedään kohti omaa huippuaan. Tämä tuottaa varmasti tulevaisuudessa paljon ilon hetkiä Porilaiselle jalkapalloyleisölle, omien kasvattien menestyessä entistä paremmin omassa joukkueessa ja mahdollisesti isommissakin ympyröissä.
- Olemme nyt seuranneet viime vuoden pelaajien edesottamuksia hyvillämme ja toivoneet heille menestystä tryout-leireillä. Samalla olemme nostaneet omia nuoria edustusjoukkueeseen ja kartoittaneet joukkueeseen uusia pelaajia. Joukkueemme tulee olemaan edelleen pääosin omista junioreista koostuva hyvä Kakkosen kärkipään joukkue, jossa on riittävästi myös kokemusta. 

FC Jazzilla on nyt tehtynä 17 pelaajasopimusta tulevaksi kesäksi. Tulevina viikkoina joukkueen harjoituksiin on tulossa vielä uusia testipelaajia ja sopimusneuvotteluita käydään taustalla viime vuoden pelaajien kanssa, jotka ovat testissä ylemmillä sarjatasoilla tai ulkomailla.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää