Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Seuraavana julkistettavana sopimuspelaajana on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä.

Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä, joten jos kaikki menee ensi kaudella suunnitelmien mukaan, niin Setälä rikkonee sadan liigamaalin rajan.

Setälän viime kausi ei alkanut onnellisten tähtien alla. Ensimmäisen ottelun ensimmäisessä vaihdossa hän loukkasi jalkansa. Alkuun vaikutti pahalta ja pelättiin, että voisi olla kauemmankin sivussa. Lopulta huilia tuli viisi peliä ja hän ehti pelata tusinan verran pelejä, joissa hän iski tehot 10+8=18. Tehoilta osui Itätuulessa pelattuun KaDy-otteluun, jossa hän iski neljä maalia. FC OPA kotiottelussa Setälä syötteli vieraat nurin iskien 1+4 tehot 5 – 2 voitossa. Setälä palkittiin joukkueensa parhaana viisi kertaa. Plus-miinus tilastossa Setälä oli piikkipaikalla jääden 25 maalia plussan puolelle.

Setälä on valmiina aloittamaan kauden. Viime kauden keskeytyminen toi kesään paljon aikaa treenata itsekseen. ”Harjoitusmäärät oli kesällä normaalia suuremmat”, jutusteli Setälä. Ensi tunnelmat ovat odottavat ja hän tuntee olevansa valmiina kauden alkuun. Kauden katkeaminen otti isosti päähän, mikä kuitenkin on sisuunnuttanut koko ryhmää. ”Olemme treenanneet nyt hyvin ja ollaan nyt parempia kuin viime kauden lopussa”, Setälä kertoili.

Omiin tavoitteisiin Setälä luetteli ensimmäisenä mestaruuden. Tiedottajan mainitessa mahdollisen 100 maalin rajapyykin, niin hän omien sanojensa mukaan tulee rikkomaan. Juteltaessa 200 pisteen rajasta hän piti sitä rajuna, mutta täydellisellä kaudella mahdollisena. ”Kaikki täytyy sujua hyvin ja kavereiden avulla, niin miksei”, naurahti Setälä.

Valmentaja Juha Helanderin mukaan Setälän jatkaminen on äärimmäisen upea juttu. ”Puhutaan kuitenkin pelaajasta, joka on osoittanut olevansa omalla pelipaikallaan suomen huippuja. Isossa roolissa tulee jälleen olemaan”, kommentoi Helander tuoreeltaan Setälän jatkosopimusta.

Lähde: musansalama.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Elli Helander sopimukseen MuSaFutsalin kanssa

Helander tuli joukkueen mukaan jo edelliskaudella, mutta silloin loukkaantuminen pilasi kauden ja hän oppi lajia sen ensimmäisen vuoden.

Lue lisää
Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Luottopelaaja Milla Ljungman jatkaa MuSassa

Sopimusneuvottelut ovat edistyneet ja nyt aletaan julkaisemaan sopivalla tahdilla uutisia. Ensimmäinen julkaistava pelaajasopimus on Milla Ljungman, joka on allekirjoittanut sopimuksen tulevasta kaudesta.

Lue lisää
MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

MuSaFutsalin pitkä tauko ohi

Reilun kuukauden mittainen joulutauko on kohta ohi, kun naisten futsal liiga jatkuu.

Lue lisää
Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Ali Rantala MuSaFutsalin miesten peräsimeen

Viime kauden pettymys on nyt huuhdeltu mielistä pois ja MuSaFutsalin miesten joukkueessa puhaltavat nyt uudet tuulet.

Lue lisää
Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Pori Futsal erikoistuu futsaliin

Porilaista miesten futsalia pelataan tulevaisuudessa Pori Futsal –nimen alla.

Lue lisää
MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen lohkovaihe päättyy lauantaina

MuSaFutsalin naisjoukkueen taistelu lopputurnauspaikasta päättyy tulevana lauantaina kun lohkovaihe saadaan päätökseen.

Lue lisää