Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Maajoukkueen vakiokasvo Elina Setälä on sopinut jatkosta MuSan kanssa

Seuraavana julkistettavana sopimuspelaajana on 134 liigapelin ja 16 maaottelun Elina Setälä.

Setälä on MuSaFutsalin kaikkien aikojen tehokkain pelaaja. Yllä mainitussa ottelumäärässä on tehoja tullut 91+70=161 pistettä, joten jos kaikki menee ensi kaudella suunnitelmien mukaan, niin Setälä rikkonee sadan liigamaalin rajan.

Setälän viime kausi ei alkanut onnellisten tähtien alla. Ensimmäisen ottelun ensimmäisessä vaihdossa hän loukkasi jalkansa. Alkuun vaikutti pahalta ja pelättiin, että voisi olla kauemmankin sivussa. Lopulta huilia tuli viisi peliä ja hän ehti pelata tusinan verran pelejä, joissa hän iski tehot 10+8=18. Tehoilta osui Itätuulessa pelattuun KaDy-otteluun, jossa hän iski neljä maalia. FC OPA kotiottelussa Setälä syötteli vieraat nurin iskien 1+4 tehot 5 – 2 voitossa. Setälä palkittiin joukkueensa parhaana viisi kertaa. Plus-miinus tilastossa Setälä oli piikkipaikalla jääden 25 maalia plussan puolelle.

Setälä on valmiina aloittamaan kauden. Viime kauden keskeytyminen toi kesään paljon aikaa treenata itsekseen. ”Harjoitusmäärät oli kesällä normaalia suuremmat”, jutusteli Setälä. Ensi tunnelmat ovat odottavat ja hän tuntee olevansa valmiina kauden alkuun. Kauden katkeaminen otti isosti päähän, mikä kuitenkin on sisuunnuttanut koko ryhmää. ”Olemme treenanneet nyt hyvin ja ollaan nyt parempia kuin viime kauden lopussa”, Setälä kertoili.

Omiin tavoitteisiin Setälä luetteli ensimmäisenä mestaruuden. Tiedottajan mainitessa mahdollisen 100 maalin rajapyykin, niin hän omien sanojensa mukaan tulee rikkomaan. Juteltaessa 200 pisteen rajasta hän piti sitä rajuna, mutta täydellisellä kaudella mahdollisena. ”Kaikki täytyy sujua hyvin ja kavereiden avulla, niin miksei”, naurahti Setälä.

Valmentaja Juha Helanderin mukaan Setälän jatkaminen on äärimmäisen upea juttu. ”Puhutaan kuitenkin pelaajasta, joka on osoittanut olevansa omalla pelipaikallaan suomen huippuja. Isossa roolissa tulee jälleen olemaan”, kommentoi Helander tuoreeltaan Setälän jatkosopimusta.

Lähde: musansalama.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää