Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Sallila pelasi viime kaudella kaikki pelit ennen kuin loukkaantui elokuussa pelatussa TPS-ottelussa. Loukkaantuminen päätti miehen kauden ja se vaati leikkaushoidon. Miehen kuntoutuminen on sujunut erittäin hyvin ja hän on pitkin vuotta treenannut joukkueen mukana. Pelilupa on lääkäriltä saatu ja Matias on aloittanut jo pelinomaisen harjoittelun joukkueen mukana.

- Tosi hyvältä tuntuu tehdä sopimus ja päästä pelaamaan. Onhan tätä nyt jo odotettukin, että tämä piste on saavutettu ja pääsee treeneihin täysillä mukaan ja taistelemaan pelipaikasta, kommentoi Matias Sallila sopimustaan.

- Kuntoutuminen sujuu aikataulujen mukaan ja ollut tyytyväinen siihen että päivittäinen työnteko pelikuntoa kohti on pysynyt erinomaisella tasolla tähän pisteeseen saakka ja varmasti tulee myös jatkumaan, Sallila jatkoi.

Sallilalla oli viime kaudella iso rooli, joten päävalmentaja Ville Ulanen on luonnollisesti tyytyväinen sopimukseen, vieläpä kaksivuotiseen. Sallila tuo lisää osaamista ja variaatiota kokoonpanoon.

- Pitkä kuntoutus takana Matiaksella ja kovan työn kautta saa nyt uuden mahdollisuuden sopimuksen myötä. Matias pystyy tuomaan pallollista osaamista meidän peliin ja tietää meidän tavan pelata. Hienoa, että hän on nyt mukana valittavissa kokoonpanoon, kommentoi päävalmentaja tuoretta jatkosopimusta.

Lähde: musansalama.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää