Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Paavo Kankaanpää on 21-vuotias Karhujen kasvatti. Peliuraa hänellä on takana noin 12 vuotta. Kankaanpää pelasi vielä viime kaudella Karhupaidassa, mutta lähti syksyllä opiskelujen perässä Vierumäelle. Kankaanpää on edustanut tällä kaudella Liigajoukkue LASBia ja sen farmijoukkuetta SB Heinolaa (Suomisarja). ”SB Heinolassa ehdin pelaamaan seitsemän peliä ennen pelien keskeytymistä (tehot 0+4=4). Ne pelit menivät ihan ok, mutta vähän uuteen totutellessa. Olin myös LASB:in liigajoukkueen treeniryhmässä mukana läpi kauden. Siellä pääsi harjoittelemaan laadukkaasti”, Kankaanpää kertoo.

Kankaanpää nähtiin Karhujen Divarijoukkueessa ensimmäisen kerran kaudella 2017-2018. Hänelle on kertynyt yhteensä 38 Divaripeliä. Viime kauden tehot Kankaanpäällä Karhupaidassa 22 ottelussa oli 8+9=17 (+19). ”Pelasi kyllä hyvän kauden, joukkueen toisiksi paras +/- -tilastossa”, valmentaja Nylund kehuu.

Kankaanpää on tyytyväinen sopimuksesta ja hyvillä fiiliksillä, kun saa pukea taas Karhupaidan päälleen. ”Totta kai hyvät fiilikset, kun pääsee pelaamaan kasvattajaseurassa. Paluu Karhuihin tuli mahdolliseksi, kun koulussa on niin paljon etänä tunteja nyt ja kohta on työharjoittelujakso. Lisäksi halusin päästä pelaamaan tällä kaudella vielä, mikä ei välttämättä olisi toteutunut muuten.”

Karhuissa Kankaanpää odottaa kovatasoisia pelejä. ”Niitä on varmasti tulossa ja niitä odotan paljon, kun ei ole vähään aikaan päässyt kunnolla pelaamaan. On muutenkin kiva pelata taas tutussa ympäristössä.” Henkilökohtaiseksi tavoitteeksi loppukaudelle Kankaanpää sanoo haluavansa pelata mahdollisimman hyvin ja auttaa joukkuetta voittamaan. ”Olisi kiva olla mukana auttamassa Karhuja saavuttamaan tavoitteensa, eli Liiganousun. Toivottavasti kausi pystytään pelaamaan loppuun”, hän toivoo.

Myös päävalmentaja Pekka Nylund on tyytyväinen saadessaan Kankaanpään takaisin Karhurosteriin. ”Kiva saada Kullaan lahja porilaiselle salibandylle takaisin Karhupaitaan. Paavo pelasi viime kaudella todella vakuuttavan kauden, mistä kertoo 17 pistettä ja +19 tehotilastossa. Paavo tuo leveyttä pakkipäähän, mistä on miehiä poissa melko reilusti tällä hetkellä.”

Paavo Kankaanpää nähdään Karhujen kokoonpanossa ensi kertaa tällä kaudella lauantain Rangers-pelissä!


Karhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Karhut United ry - logo

FBT Karhut United - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää
Ville Salonen ja Tatu Ruohonen jatkavat Karhuissa

Ville Salonen ja Tatu Ruohonen jatkavat Karhuissa

Salibandyn Divariin valmistautuva Karhut on solminut kaksi uutta jatkosopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveissä jatkavat kokeneet hyökkääjä Ville Salonen ja puolustaja Tatu Ruohonen.

Lue lisää