Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kauden tärkein peli edessä

 
Kauden tärkein peli edessä

FBT Pori kohtaa perjantai-illalla Urheilutalon parketilla Happeen Jyväskylästä. Ottelu on molemmille joukkueille todella tärkeä, sillä niillä on saman verran sarjapisteitä kerättynä. Ottelun voittava joukkue saa etulyöntiaseman loppukauteen taistelussa suorasta putoamisesta.

Happeen kausi on sujunut mollivoittoisesti niinkuin kotijoukkue FBT Porinkin. Voittoja on tullut harvakseen eikä tiukkoja otteluita ole pystytty kääntämään voitoksi. Sen sijaan on hävitty maalilla tai kahdella. Happeen tammikuu sujui kohtalaisesti. Ensimmäiset neljä ottelua päättyivät kaikki maalin tappioon, viides 10 – 4 ja kuudes 6 – 5 voitto kotikentällä NST:tä. Helmikuussa Happee on pelannut vain yhden ottelu häviten kotonaan SSV:lle 12 – 4.

FBT Pori on pelannut tämän vuoden puolella myös kahdeksan ottelua. Niistä on voitettu ainoastaan yksi, AC HaKi kotikentällä 4 – 3. Muut ottelut ovat päättyneet selviin tappioihin. Keskiviikkona pelattu ottelu Tapanilan Erää vastaan antoi kuitenkin toivoa paremmasta. Varsinkin, kun kotiottelut ovat muutenkin sujuneet paremmin kuin vierasottelut. Miten käy sitten perjantaina, 13. helmikuuta? Tule paikan päälle katsomaan ja kannustamaan kotijoukkuetta voittoon todella tärkeässä ottelussa perjantaina 13.2 Porin Urheilutalolla klo 18.30 alkaen!

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutDivarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää