Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viikkoennakko 45: Vain PoPa rikkoo hiljaiselon

 
Viikkoennakko 45: Vain PoPa rikkoo hiljaiselon

Karhukaupungin urheiluriennoissa meno voisi olla hieman tasaisempaakin. Välillä pelaillaan yhtä aikaa hallissa kuin hallissa, välillä missään ei tapahdu juuri mitään. Viikko 45 sijoittuu jälkimmäiseen kategoriaan.

Viikon ainoan kotiottelun tarjoaa PoPan futsal-liigajoukkue. Porilaisen pääsarjapalloilun kuopus lähti toiseen liigakauteensa kovat piipussa. Maajoukkuevalmentaja Jouni Pihlajan peräsimeensä pestanneet sinipaidat aikovat nousta sarjan eliittiin.

PoPasta löytyy nyt myös peräti neljä maajoukkuepelaajaa, kun Pihlaja kutsui sinivalkoiseen edustustusmiehistöönsä debytantti Jarkko Reinikan, jo viime talvena ilmapiiriä haistelemassa käyneen Timo Laurilan sekä valmentajan mukana PoPaan tulleet Jaakko Laitisen ja Juha Ojanperän. Lisäksi Mikko Viitakoski nimettiin varamieheksi.

Kolmen pelin jälkeen PoPa on liigassa viidentenä neljällä pisteellään. Uuden valmentajan kuviot eivät ole vielä täysin uponneet porilaisten kalloihin. Parannettavaa on ennen kaikkea puolustuspelaamisessa.


Harjoitusotteluissa PoPa on voittanut MadMaxin kahdesti.
Kari Saha / UrheiluPori.com


Menoa ja meininkiä PoPan peleissä kuitenkin riittää. Ei ehkä ollut pelkkää sattumaa, että pitkän taipaleen futsalin parissa valmentanut Pihlaja piti ensimmäistä kotipeliään PoPa-luotsina yhtenä uransa värikkäimmistä. Säpinää lienee luvassa tiistainakin, kun Poriin saapuu pisteen isäntiä vähemmän kerännyt Mad Max.

Kärppien kaukalopallojoukkue lähtee kotipelien jälkeen taas tien päälle. Bussin nokka ottaa suunnaksi idän. Launtaina mestarit joutuvat Varkaudessa Enson Pallon kynsiin. Viime kaudella Kärpät pudotti EPan tiukan taiston jälkeen välierissä, joten varkautelaiset hakevat tehomiestensä Mikko Ikosen ja Tommi Huovisen johdolla revanssia.

Sunnuntaina Kärpät jatkaa taivaltaan Lappeenrannassa. RB-93 onkin tullut porilaisille jo tutuksi, sillä pyhällinen yhdeksännen kierroksen peli on jo kauden kolmas lappeenrantalaisia vastaan. Voitot ovat 1-1.

Salibandyn 1. divisioonassa on nyt FBT Porin vuoro käydä tyhjentämässä pistepajatso Vaasassa. Paikalliskilpailija SBS teki saman tempun viime viikonloppuna. Tällä viikolla SBS:llä ei ole pelejä.

Vaikka jääkiekon SM-liiga onkin maaottelutauolla, vilkkuu ensi launtaina Porin katukuvassa runsaasti kiekkofaneja. Porihallissa mitellään nimittäin lauantaina SM-liigan fan clubien paremmuudesta salibandyn merkeissä. Järjestävä taho Ässät on puolustava mestari.

Kiekkoliigassa pahnan pohjimmaiseksi romahtanut Ässät ei siis tällä viikolla rämmi otsikoissa pelien puolesta. Ainakin jotain pelaajauutista on kuitenkin luvassa.

Harri Laiho / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JaakkoLaitinen

Jaakko Laitinen

16.1.1983
Tiedot

Timo Laurila

8.2.1981
Tiedot

JuhaOjanperä

Juha Ojanperä

18.10.1981
Tiedot

Jouni Pihlaja

Tiedot

JarkkoReinikka

Jarkko Reinikka

25.5.1982
Tiedot

Mikko Viitakoski

2.10.1983
Tiedot


UrheiluSuomi.com etsii uusia avustajia

UrheiluSuomi.com etsii uusia avustajia

Kiinnostaako sinua urheilu? Haluatko päästä lähemmäksi tapahtumia kuin mitä olet aiemmin päässyt?

Lue lisää
UrheiluSuomi.comin sivustolle muutoksia

UrheiluSuomi.comin sivustolle muutoksia

UrheiluSuomi.comin sivusto on laajentunut syyskuun alussa kattamaan myös Hämeenlinnan ja Kuopion.

Lue lisää
SH4 jakoi ensimmäiset apurahat

SH4 jakoi ensimmäiset apurahat

Sami Hyypiän perustama hyväntekeväisyysyhdistys, SH4 tukirengas, jakoi ensimmäiset apurahat keskiviikkona Vantaalla.

Lue lisää
Lahden vuoro liittyä mukaan UrheiluSuomi.comin sivustolle

Lahden vuoro liittyä mukaan UrheiluSuomi.comin sivustolle

Uusin tulokas UrheiluSuomi.comin sivustolla on Lahti. Lahden sivuston sisältöä päivitetään ja kehitetään vähitellen kesän aikana.

Lue lisää
Vantaa mukaan UrheiluSuomi.comin sivustolle

Vantaa mukaan UrheiluSuomi.comin sivustolle

UrheiluSuomi.comin sivusto sisältää jatkossa myös Vantaan.

Lue lisää
UrheiluSuomi.comin sivusto laajenee - uusin tulokas Espoo

UrheiluSuomi.comin sivusto laajenee - uusin tulokas Espoo

UrheiluSuomi.comin sivusto on laajentunut kattamaan myös Espoon.

Lue lisää