Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pohjoisen reissulta ei tuliaisia

 
Pohjoisen reissulta ei tuliaisia


Porin Palloilijat aloitti vuoden 2010 kahdella tappiolla. Pohjoisen turneelle joukkue lähti uuden vastuuvalmentajan Mikko Seppälän kanssa. Teemu Talasma jatkaa myös valmennustehtävissä.

Lauantaisessa ottelussa Sinimyrsky kohtasi FTK:n Kemin Tervahallissa. FTK aloitti isännän ottein ja johtikin ottelua puoliajalla 3-1. Porilaisten harmiksi Jarkko Reinikan kutonen osui tolppaan ja Markku Kuuri-Riutan suora vapaapotku ilman muuria suuntautui maalin yli.

Toisella puoliajalla Sinimyrsky koki vielä yhden takaiskun ennen juonen löytymistä. Viimeisen vartin aikana porilaiset saivat useita paikkoja, mutta maalipaikoissa ei ollut tarpeeksi terävyyttä. PoPa nousi vielä maalin päähän, mutta ei onnistunut tasoituksessa edes lopun ylivoimapyörityksen aikana. Näin ollen isännät pokkasivat pisteet lukemin 4-3 Sami Rantalan tehdessä kaikki vieraiden maalit.

Toisessa ottelussa sarjakärki Tervareita vastaan alku oli todella hyvä, huolimatta lukuisista poissaoloista. Joni Vuorinen joutui jättämään FTK pelin nilkkavamman vuoksi, eikä pelannut sunnuntaina. Markku Kuuri-Riutta oli sairastumisen vuoksi sivussa. Sami Rantalalle nousi lauantaina kuume, mutta hän pelasi silti. Tästä huolimatta agressiivisesti puolustanut ja nopeasti vastaan iskenyt Sinimyrsky tekikin ottelun ensimmäisen maalin. Jukka Raivio survoi pallon maaliin Sami Rantalan esityöstä. Tervarit tasoittivat Ville Saxmanin toimesta kulmakuviosta ja Adrian Rizvani vei kotijoukkueen 2-1 taukojohtoon kutosen pisteeltä.

Toisella puoliajalla Tervarit lisäsivät vaihteita koneeseen ja myllyttivät armottomasti Eero Mäkisen maalille. Mäkinen pysäytti peräjälkeen niin Stafsulan, Rizvanin kuin Nevanperänkin lähentelyt. Väsymys alkoi painaa vieraiden puserossa ja tämä näkyi pieninä sijoittumisvirheinä. Lopulta vanha kettu Nevanperä onnistuikin hiipimään kutosen alueelle täysin rauhassa. Rizvanin tarjoilusta Suomifutsalin kovin maalipyssy ei erehtynyt. Jone Vallin toi vielä PoPan yhden maalin päähän Jarkko Reinikan esityöstä. Neljästä pystytolpasta ja yhdestä ylärimasta huolimatta, ei vieraat enää maalia kyennyt tekemään ja Saxman laukoi loppulukemat 4-2. Näin ollen pisteet jäivät Ouluun.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLuotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää