Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kovat panokset

 
Kovat panokset

FC PoPa hyppää huomenna bussiin ja aloittaa matkan kohti Oulua, jossa on lauantaina vastassa OPS-jp. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi PoPan voittoon lukemin 3-1, tuolloin kotijoukkueen maalintekijöinä kunnostautuivat Joni Vuorinen, Felipe, joka on jo poistunut joukkueesta ja Samu Ruisniemi, joka huilaa loppukauden loukkaantumisen takia.

Ottelu on molemmille äärimmäisen tärkeä ja varsinkin OPS tarvitsee ottelusta kolme pistettä, sillä muilla tuloksilla joukkue on suurella todennäköisyydellä ulkona nousutaistelusta. PoPa on tällä hetkellä sarjassa toisella sijalla 38 pisteellä, maalierolla 34-28, kun taas OPS on kerännyt 33 pistettä, maalierolla 27-21, joilla irtoaa sarjassa viides sija.

PoPa kolmen ottelun voittoputkessa

PoPa on noussut sarjassa toiselle sijalle voitettuaan kolme peräkkäistä kotiotteluaan, viimeisimpänä kaatui FC Hämeenlinna 1-0. Näillä voitoilla PoPa on pelannut itsensä loistavaan asemaan ja ainakin karsijan paikka on omissa jaloissa mutta se on selvää, että lauantaina on pelattava ehjä ottelu ja hyökättävä ja puolustettava koko joukkueen voimin jos PoPa aikoo tiputtaa isännät ulos nousutaistelusta. Ottelun juoni tulee olemaan selkeä, kotijoukkue tarvitsee voiton hinnalla millä hyvänsä ja PoPan pitää olla varsinkin alussa hereillä ja kestettävä kotijoukkueen alkurynnistys. Huolellisella puolustamisella ja nopealla hyökkäyspelillä PoPalla on kaikki mahdollisuudet ottaa ottelusta kolme pistettä ja tarrata vielä vahvemmin kiinni sarjan kärkipaikoista.

PoPa esittelee lauantaina uuden hankintansa, kun Iiro Aalto pelaa ensimmäisen ottelunsa PoPan väreissä. Lisäksi paluun kokoonpanoon tekee Juha Luoma. Poissa kokoonpanosta ovat Toni Junnila ja Samu Ruisniemi, jotka huilaavat loppukauden ja Anzor Kaladze, joka ei saa seurojen yhteisellä sopimuksella pelata lauantaina.

Pertti Lundell odottaa tiukkaa koitosta.

- Ottelu on molemmille äärimmäisen tärkeä mutta me pääsemme aavistuksen paremmista asemista peliin, sillä olemme keränneet viisi pistettä enemmän, kuin isännät ja meidän voitolla tiputettaisiin OPS ulos nousukamppailusta. Eilisen KooTeePee-Viikingit ottelun tulos tiesi sitä, että meillekään ei kelpaa mikään muu kuin voitto, sen verran tasaista kärjessä tällä hetkellä on.

- Molemmat joukkueet tietävät tarkalleen toistensa pelitavan ja lauantaisen ottelun voittaa se joukkue, joka pelaa virheettömämmin, maltilla ja iskee paikoista pallon maaliin. Nämä ovat hienoja pelejä, kun molemmilla joukkueilla on vielä panosta ja meillä on ollut tällä viikolla hyvä virinä harjoituksissa ja lähdemme luottavaisin mielin reissuun, päättää Lunkka.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori 


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää