Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Panokset kovenee

 
Panokset kovenee

FC PoPa kohtaa sunnuntaina liiganousun kannalta äärimmäisen tärkeässä ottelussa Rovaniemen Palloseuran. RoPS on johtanut sarjaa alusta saakka mutta viime aikojen heikohkot otteet ovat päästäneet neljän ottelun voittoputkessa seilaavan PoPan ja tasaisen vahvasti koko kauden ajan esiintyneen FC Viikingit muutaman pisteen päähän. RoPS johtaa tällä hetkellä sarjaa yhdellä pisteellä, PoPa on toisena ja Viikingit ovat pisteen päässä PoPasta. Kihelmöivä kierros numero 23 starttaa kärkikolmikon osalta jo lauantaina, kun Viikingit kohtaa omassa ottelussaan PS Kemin.

PoPan itseluottamus kunnossa

PoPa otti viime lauantaina kauden tähän asti tärkeimmän voiton, kun Oulussa kaatui OPS-jp Samu-Petteri Mäkelän vaparimaalilla. Joukkue on neljän ottelun voittoputkessa ja tältä osin joukkueen luottamus omaan tekemiseen on vahvistunut ja fiilis joukkueen keskuudessa on huipussaan. Mutta sunnuntaina PoPalla on edessään kauden tärkein ja varmasti haastavin koitos edessä, kun RoPS isännöi porilaisia, tämä ottelu tulee näyttämään vahvasti suuntaa loppukaudelle ja tietyllä tapaa PoPa pääsee paineettomammin peliin, sillä pitkin kesää sunnuntain isäntiä pidettiin varmoina nousijoina mutta sunnuntain voitolla PoPa nousisi yksin sarjan kärkeen.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi RoPS:n voittoon 2-0 molempien maalien syntyessä kulmapotkuista mutta kenttäpeliä PoPa lievästi hallitsi, mikä antaa uskoa sunnuntaille.

PoPalta puuttuu sunnuntaina ainoastaan koko loppukauden sivussa olevat Samu Ruisniemi ja Toni Junnila. Viime ottelusta puuttunut Anzor Kaladze on jälleen valmennusjohdon käytettävissä.

Iso ottelu suoran liiganousun kannalta.

- 4 ottelua jäljellä ja panokset ovat erittäin kovat. Tämä on meille hieno tilanne, kun ollaan tultu pitkältä takamatkalta RoPS:n imuun ja voitolla noustaan kärkeen.Meidän joukkue on lähes terve ja peli kulkee, joten luottavaisin mielin lähdetään Rovaniemelle.

- Tähän mennessä RoPS on ollut sarjan paras joukkue, joka on materiaaliltaan ehkä vahvin joukkue koko sarjassa mutta me olemme hankintojemme myötä kaventaneet eron minimiin mutta pelit ratkaistaan kentällä eikä paperilla.

- Me arvostetaan sunnuntain vastusta jo senkin takia,että kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi meidän tappioon. Mutta meidän vakaana aikomuksena on aiheuttaa RoPS:lle kauden ensimmäinen kotitappio ja siirtyä yksin sarjan kärkeen, painottaa joukkueen päävalmentaja Pertti Lundell.

Kesken kauden PoPan paitaan siirtynyt Aleksandr Kokko odottaa innolla sunnuntain kohtaamista.

- Haettiin Oulusta tärkeä voitto kovan taistelun kautta, joka nosti koko joukkueen fiiliksen kattoon. Itsellä ei ole kauheasti tietoa RoPS:sta mutta olen kuullut kauden ensimmäisestä kohtaamisesta, joka oli ollut tasainen. Meillä ei ole mitään syytä pelätä ja pelaamalla omaa peliä meillä on kaikki mahdollisuudet ottaa kolme pistettä, mikä veisi meidät lähemmäksi unelmaa. Ottelusta on varmasti tulossa tasainen ja paikkoja ei varmaan paljon siunaannu mutta näistä vähistä paikoista on laitettava pallo maaliin ja meidän koko joukkueen puolustuspelaamisen on oltava  samalla tasolla, kuin edellisessä ottelussa. Me lähdetään nauttimaan tästä tilanteesta hyvällä itseluottamuksella ja omaan peliimme luottaen.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää