Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sumiala: Taistelu jatkuu

 
Sumiala: Taistelu jatkuu

FC PoPan Antti Sumiala painottaa, että kausi ei ole vielä ohi vaan jaossa on vielä yhdeksän pistettä, joita PoPa lähtee tavoittelemaan.

- Olen erittäin pettynyt ja järkyttynyt eilisestä ottelustamme. Meillä meni kaikki pieleen, kun taas RoPS oli erittäin vahva pelaamalla todella hienoa ja tehokasta futista. Lukemat ovat järkyttävät eikä millään tavalla hyväksyttävät.

Koko seuran pitää oppia selkäsaunasta

- Meidän nuoren organisaation ja pelaajien pitää ottaa oppia eilisestä tulevaisuutta silmällä pitäen. Kärkikamppailua ei voi voittaa jos joukkueesta ei nouse tiukan paikan tullen pelaajia esiin ja ota suurempaa vastuuta. Eilen meiltä onnistui vain Lauri Pirhonen, mutta muut eivät pystyneet nousemaan RoPS:in pelaajien tasolle ja henkisellä puolella meillä on vielä paljon oppimista varsinkin kyseessä ollessa kärkikamppailu, jossa on isot panokset. Jokaisen pelaajan on henkilökohtaisesti opittava saamaan itsestään kaikki irti varsinkin tiukoissa paikoissa.

Tavoitteena 50 pistettä

- Eilinen ottelu ei todellakaan kerro kaikkea meidän iskukyvystä. Tietysti tämä ottelu tullaan analysoimaan tarkkaan. Katsomme Pertti Lundellin ja Risto Puustisen kanssa eilisen ottelun nauhalta ja pureudumme jokaisen pelaajan edesottamuksiin ja korjaamme korjattavat asiat treenikentällä ja henkilökohtaisilla palavereilla. Taistelu ei todellakaan ole vielä ohi, ollaan tällä kaudella noustu tiukasta paikasta neljän ottelun voittoputkeen, joka kertoo joukkueen uskovan itseensä. Jaossa on vielä yhdeksän pistettä ja tavoitteena on ottaa täydet pisteet ja nousta 50 pisteeseen. Jos 50 pistettä ei riitä sarjassa kahden joukkoon niin silloin on nostettava hattua RoPS:lle ja Viikingeille ja todettava, että oikeat joukkueet ansaitsivat paikkansa Veikkausliigaan ja karsintaan. Meillä on seuraava ottelu 1.10 FC Espoota vastaan Porissa ja silloin kentällä nähdään erilainen ja oppinut PoPa, joka tekee kaikkensa ottaakseen kolme pistettä.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää