Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vain voitto kelpaa

 
Vain voitto kelpaa

FC PoPa kohtaa huomenna Miesten Ykkösen kauden viimeisessä ottelussaan Klubi 04:n. Humpan juoni on selvä, voittamalla huomenna ja samaan aikaan Vuosaaressa MP:n yllättäessä Viikingit,  nousisi PoPa sarjassa toiselle sijalle ja pääsisi karsimaan liiganoususta. Jos Viikingit ottaa pisteenkin huomenna PoPa on ulkona nousukamppailusta vaikka voittaisi oman ottelunsa. Vaikka PoPan oljenkorsi on ohut niin joukkue tulee huomenna tekemään kaikkensa, että voitto tulisi ja samalla kauden pistemäärä nousisi kunnioitettavaan 50 pisteeseen. Lisäksi PoPalla on hampaankolossa joukkueiden edellisestä kohtaamisesta, PoPa menetti Helsingissä kahden maalin johtonsa ja joutui tyytymään tasapeliin lukemin 2-2.

Ohut oljenkorsi

PoPa on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa, joissa on syntynyt peräti 10 maalia. Eli missään nimessä PoPa ei ole luovuttanut vaan on pyrkinyt keskittymään omaan tekemiseensä ja huomennakin pitää keskittyä vain omaan peliin, joka on voitettava hinnalla millä hyvänsä. Tämän viikon treeneissä on ollut hyvä tekemisen meininki ja joukkue on valmiina päättämään ainakin tämän kauden ottelut Miesten Ykkösessä voittoon. Vaikka Klubi 04 on tuomittu tippumaan sarjaporrasta alemmaksi niin ottelusta ei ole tulossa missään tapauksessa helppo vaan vierailijoilla on kasassa nuori mutta erittäin lahjakas nippu, joka haluaa myös lopettaa pelinsä tällä tasolla voittoon. Vastaan asettuu kaksi taitavaa joukkuetta, joten huomenna on varmasti nähtävissä vauhdikas kamppailu, jota kannattaa tulla seuraamaan. Ei muuta, kuin lämmintä päälle ja Puustelli stadionille nauttimaan futiksesta.

Poissa kokoonpanosta ovat Toni Junnila, Samu Ruisniemi, Aleksandr Kokko ja Samu-Petteri Mäkelä.

Pertti Lundellin viimeinen ottelu FC PoPan päävalmentajana

Neljä kautta PoPan päävalmentajana toiminut Pertti Lundell jättää tämän kauden jälkeen PoPan päävalmentajan hommat.

- Meidän on huomenna pakko voittaa. Meillä on takana hyvä syyskausi poislukien katastrofiin päättynyt RoPS-kamppailu. Pitää muistaa, että 16 viime ottelusta olemme voittaneet 11, pelanneet kahdesti tasan ja hävitty kolme kertaa. Pyritään jatkamaan voittojen tiellä ja katsoa pelin jälkeen, mitä on tapahtunut Vuosaaressa.

- Jos käy niin, että sarjan päättyessä olemme kolmannelle sijalla meidän pitää nostaa hattua Rovaniemen ja Helsingin suuntaan, näiltä joukkueilta saatiin yhteensä yksi piste ja tämän faktan pohjalta oikeat joukkueet ansaitsevat paikan kärkikaksikossa. Mutta meillä on vielä ohut oljenkorsi, johon tartumme kiinni kaksin käsin. Tällä hetkellä voidaan puhua hyvästä kaudesta mutta jos pääsemme karsintoihin puhutaan erinomaisesta kaudesta.

- Joukkue on mennyt taas monta askelta eteenpäin, meidän pelitapamme on vaativa mutta olemme muutamaa poikkeusta lukuunottamatta pelanneet omalla pelitavallamme. Yksi poikkeus oli Kemin vierailu, jolloin jouduimme pelaamaan enemmän puolustuksen kautta, koska siinä vaiheessa kautta meillä oli menossa vaikea vaihe. Muuten joukkue on mennyt taas eteenpäin, johon on hyvä rakentaa tuleviksi kausiksi.

- Tulemme huomenna tarjoamaan kotiyleisölle hyvää ja tehokasta jalkapalloa kuten pelitapaamme kuuluu.

- Iso kiitos pelaajille, seuralle, kotiyleisöllemme ja yhteistyökumppaneille menneistä kausista. Yksi nousu ollaan koettu ja toivotaan, että huomisen jälkeen päästäisiin kokeilemaan nousua Veikkausliigaan. Erityiskiitos menee pelaajille, joiden kanssa on ollut upea tehdä töitä. Yhdessä ollaan tehty töitä ja kriittisestikin keskusteltu asioista mutta aina kritiikki on kohdistunut suoritukseen eikä persoonaan ja tämän on niin valmentajat ja pelaajatkin upeasti sisäistäneet.

Jäähyväisten aika

Kauden huomenna loppuessa jäähyväiset pelikentille jättää Antti Sumiala, jonka mittava pelaajaura loppuu toivottavasti maaliin. Lisäksi joukkueen monivuotinen huoltaja Alpo Nurmi jättää huoltohommat nuoremmilleen. Ape on tehnyt mittavan uran porilaisessa ja satakuntalaisessa jalkapallossa. Apea ei varmaan pysty tarpeeksi kiittämään työstään joukkueen peräsimessä mutta yritetään, Kiitos !!

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää