Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ali Rantala FC Jazziin

 
Ali Rantala FC Jazziin

Ali Rantala, 35, liittyy Heimo Piiran pariksi FC Jazzin A-nuorten SM-sarjajoukkueen valmentajatiimiin.

Rantala toimi päättyneellä kaudella Nakkilan Nastan kolmosdivisioonajoukkueen päävalmentajana. Kaikkiaan Rantala on valmentanut Nastaa kuuden kauden ajan. Porin Palloilijoiden futsalin liigajoukkueessa Rantala toimi valmentajana 2008-2009.

Pelaajana Rantala edusti Porin Pallo-Tovereita ja FC Jazzia C-nuorista A-nuoriin asti. Vuonna 1993 hän oli voittamassa FC Jazzissa A-nuorten SM-pronssia, josta joukkueesta hän on jo kuudes Jazz-valmentaja.

Kaudella 2010 hänen entisistä pelikavereistaan Jazzissa toimivat Mikko Mannila (ed.), Sami Rintanen (ed. ja B), Jari Lamminen (-06), Marko Oksanen (-03) sekä Teemu Elomaa (5 div. ja -05).

- Lähden innolla mukaan maineekkaaseen seuraan, jossa tehdään hyvää kasvatustyötä. Seurassa on mukana paljon entisiä pelikavereitani, joilta olen kuullut hyviä asioita organisaation toiminnasta, Rantala toteaa.

- Tein Alin kanssa kauden verran yhteistyötä PoPassa, mistä jäi erinomaiset kokemukset. Hän on tunnollinen, innostunut ja täsmällinen kaveri, joka tuo varmasti paljon lisävirtaa koko A-nuorten toimintaan, FC Jazzin toiminnanjohtaja Teemu Eskola toteaa.

Rantala liittyy tiimiin, jossa jatkavat viime kauden päätteeksi A-nuoret SM-sarjaan nostaneet Heimo Piira ja Seppo Kaukonen. Joukkueenjohtajana jatkaa Kimmo Siirtola. Viime kauden toinen valmentaja Harri Reunamo siirtyy seuran junioreiden maalivahtivalmentajaksi.

- Olen erittäin iloinen Alin tulosta. Hän tuo oman näkemyksensä tiimiimme ja varmasti uusia juttuja harjoitteluun. On todella kiva lähteä kauteen, kun sain tuollaisen kaverin rinnalle, Heimo Piira kiittelee.

Rantalan tapaan Nastasta tulee myös pelaajavahvistuksia A-nuorten harjoitusrinkiin. Viime kaudella B-ikäisinä isossa roolissa miesten Kolmosessa pelanneet Joni Kukkula ja Pyry Metsärinne liittyvät treenivahvuuteen. Molemmat pelasivat viimeksi FC Jazzissa kaudella 2009 B-nuorten SM-sarjassa.

- A-nuorten pelaajapuolelle haetaan vielä talven ja kevään aikana muutamaa vahvistusta. Verkot ovat vesillä myös Porin seudun ulkopuolelle, toiminnanjohtaja Eskola toteaa.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää