Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mika Halmetniemestä FC PoPan uusi päävalmentaja

 
Mika Halmetniemestä FC PoPan uusi päävalmentaja

FC PoPan uusi päävalmentaja on Mika Halmetniemi, 42 yhden vuoden sopimuksella. Halmetniemi on toiminut kahdeksan vuotta valmentajana, joista 3 viimeisintä vuotta päätoimisena. Kaksi viime kautta ovat menneet FC Lahden apuvalmentajana ja Lahti Akatemian päävalmentajana, josta tuloksena oli Akatemian mestaruus. Pelaajauralle mahtuu vajaat sata ottelua liigassa ja lisäksi pelejä kertyi Ruotsin ja Norjan sarjoista.

Mika Halmetniemi ottaa valmennusvastuun innolla vastaan.

- Olo on tällä hetkellä todella innostunut ja keskustelut Pertti Lundellin ja Antti Sumialan kanssa ovat olleet hedelmällisiä ja ajattelemme jalkapallosta samalla tavalla, joten tänne on helppo tulla. PoPan meno on ollut nousujohteista ja tuon oman mausteeni joukkueen pelitapaan.

- Pidän itseäni helppona ihmisenä ja keskustelen ja kuuntelen pelaajia. Olen joukkuepelaaja ja tuon joukkueeseen positiivista energiaa.

Antti Sumiala on tyytyväinen seuran uudesta päävalmentajasta.

- Ollaan todella tyytyväisiä uudesta päävalmentajastamme. Halella on hyvin samanlainen käsitys jalkapallosta kuin meillä, joten odotamme hyvillä mielin harjoituskauden alkua. PoPassa on nimenomaan kyse tiimityöstä ja uskomme Halen soveltuvan tähän erinomaisesti ja tuovan meidän pelaamiseen uusia tuulia.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää