Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ylitalo ja Pelkonen maajoukkueeseen

 
Ylitalo ja Pelkonen maajoukkueeseen

Suomen alle 15-vuotiaiden poikien (1.1.1996) maajoukkue ottaa ensikosketuksensa maajoukkuepelaamiseen kaksoismaaottelulla Irlantia vastaan tammikuun lopulla. Suomi ja Irlanti pelaavat vastakkain Eerikkilän Urheiluopiston jalkapallohallissa 25.1. kello 18.00 ja 27.1. kello 13.00 alkaen.

FC Jazzista joukkueeseen valittiin C15-ikäluokan keskuspuolustaja Tuomas Ylitalo ja hyökkääjä Niko Pelkonen. FC Jazzin lahjakas maalivahti Tomi Repo on pelaajalistalla varasijalla, kuten myös Musan Salaman Eetu Kanerva.

Ylitalo on nopea ja pallollisesti taitava toppari. Pelkonen puolestaan nopea, suoraviivainen ja juoksuvoimainen hyökkääjä.

- Onnittelut pojille. Toivottavasti valinnat kannustavat heitä kaikkia, kuten myös muita jazzilaisia, jatkamaan laadukasta futistyötä. Valinnat todistavat, että meiltäkin voi päästä edustustehtäviin. Uskonkin, että vuoden aikana muutama muukin pelaaja voi saada mahdollisuutensa Suomi-paidassa, FC Jazzin toiminnanjohtaja Teemu Eskola toteaa.

Maajoukkuetoiminta alkaa puoli vuotta aiemmin

Suomen alle 15-vuotiaiden poikamaajoukkue aloittaa maajoukkuetaipaleensa Eerikkilän Urheiluopistolla järjestettävällä maaotteluleirillä 24.- 27.1.2011. Leirin aikana Suomi kohtaa Irlannin kahdesti.

Tammikuun lopulla pelattavien maaotteluiden myötä Palloliiton nuorin poikamaajoukkue aloittaa toimintansa puoli vuotta aiempaa aikaisemmin, sillä aiemmin ensimmäiset maaottelut on pelattu vasta elokuun alussa.

Pelaajat Irlanti-maaotteluihin on valittu aiempien pelaajatarkkailutapahtumien perusteella.

- Vuonna -96 syntyneet talentit pelasivat ovat viimeksi olleet koossa Tähtitarhatapahtumassa marraskuussa 2010. Nyt osa Tähtitarhassa esiintyneistä pelaajista saa mahdollisuuden pelata ensimmäisen maaottelunsa, kertoo valmentaja Ilkka Mäkelä.

U15 (1.1.1996)
25.1.2011 klo 18.00  Suomi - Irlanti, Eerikkilä
27.1.2011 klo 13.00  Suomi - Irlanti, Eerikkilä

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää