Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kauden ensimmäinen ottelu päättyi tappioon

 
Kauden ensimmäinen ottelu päättyi tappioon

FC PoPa pelasi sunnuntaina kauden ensimmäisen ottelunsa, kun Kupittaalla vastaan asettui FC Inter. Ensimmäinen puoliaika oli PoPalta hyvää pelaamista vuodenaikaan nähden mutta toisella puoliajalla Inter iski hallintansa päätteeksi kolme maalia ja vei näillä maaleilla koko ottelun nimiinsä.

Ensimmäisellä puoliajalla PoPan puolustuspeli toimi moitteettomasti

Ottelun juoni oli alusta alkaen selvä, kotijoukkue Inter hallitsi palloa PoPan puolustaessa uhrautuvasti koko joukkueen voimin. Vaikka Interi hallitsi peliä, sai joukkue yhden kunnollisen tekopaikan ensimmäisellä puoliajalla, Severi Paajasen kovan laukauksen Lauri Pirhonen hoiteli varmasti. Totuuden nimissä on sanottava, että ensimmäisellä puoliajalla ei vierailija saanut yhtään kunnon tilannetta Magnus Bahnen vartioimalle maalille.

Inter iskee kolmesti

Toisella puoliajalla juoni jatkui samana, Inter piti palloa ja PoPa keskittyi vastahyökkäyksiin ja olikin siirtyä johtoon, kun Teemu Vihtilä pelasi Kari-Pekka Koivusen nokikkain Bahnen kanssa mutta K-P:n nosto päätyi hiuksenhienosti ohi maalin. 66 minuutilla nähtiin ottelun ensimmäinen maali, Interin Joni Kauko sai pallon boksiin ja laukoi hallitusti ohi toiseksi puoliajaksi kentälle tulleen Ville-Valtteri Tuumin. Maalinsa jälkeen Inter jatkoi painostamistaan ja iski toisen maalinsa 76 minuutilla, kun Daniel Osinachi puski loistavasta keskityksestä pallon maaliin ja muutama minuutti tästä sama kuvio toistui, laidasta hyvä keskitys ja Osinachi puski pallon voimalla maaliin.

Vaikka ottelu päättyi kotijoukkueen selkeään voittoon ei PoPankaan tarvitse täysin hävetä esitystään ja lisäksi pitää muistaa, että PoPalta puuttui kokoonpanosta loukkaantumisten takia Samu-Petteri Mäkelä, jonka alavatsa vaatii leikkaushoitoa, Juho Lehtonen, Samu Ruisniemi, Petri Viljanen, Toni Junnila,  Antti-Pekka Pihlainen ja Aleksander Akbar. Loukkaantumisten takia PoPan paidassa esiintyivät Interissä kokeella oleva kärki Edu ja seuran sopimuspelaajat Thomas Kaplas, Ville Neulanen ja Jan-Erik Heljander.

PoPan seuraava ottelu on edessä ensi lauantaina, kun Porissa vastaan asettuu Pallo-Iirot.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää