Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Trackersille taisteluvoitto

 
Trackersille taisteluvoitto

Hämeenlinnan Trackers haki tärkeät sarjapisteet Porista maanantaina, kun joukkue kaatoi FBT Porin maalein 4-6 (0-1, 3-2, 1-3). Voitto tuli hienon taistelun jälkeen, sillä joukkue oli vielä kolmannessa erässä tappioasemassa.

- Kolmas erä oli meiltä hieno, sellaista intoa ja voitonhalua mitä on haettu. Myös toisen erän 3-1:stä nousu oli hieno signaali nuorelta joukkueelta. Kova halu on vielä pleijareihin, saa nähdä mihin se riittää, Trackersin päävalmentaja Jani Blad tuumasi.

Ottelun ensimmäinen erä alkoi varsin sekavissa ja varovaisissa merkeissä. Ottelun tärkeys näkyi molempien otteista, ja illan luonteelle sopivasti ensimmäinen maali syntyi pahasta harhasyötöstä. FBT Porin Jussi Taskisen nukahduksen kuittasi vierasjoukkueen Iiro Nurminen.

- Pitkästä aikaa joukkueellemme tuli pahoja lapsuksia. Puolustuksessa pelasi pari sellaista miestä, joilla ei tältä kaudelta paljoa pelikokemusta ole alta. Se hieman näkyi, FBT Porin Ismo Läntinen totesi.

FBT Pori karkasi toisessa erässä kolmella peräkkäisellä maalilla 3-1 -johtoon. Kauden avausosumaa juhlistaneen Toni Läntisen lisäksi maaliverkkoja pöllyttivät ylivoimalla Petteri Hulkko ja Janne Hyvönen. Trackers kuitenkin taisteli erässä vielä tasoihin Timo Johanssonin ja Iiro Nurmisen maaleilla.

- Vähän tuntui, että joukkue ei ollut palautunut lauantain ottelusta. Jalat eivät liikkuneet kaikilla kovin liukkaasti. Paikkoja oli johtoasemassa ratkaista jo peli, ja lopulta emme saaneet pidettyä johtoa, Läntinen kertasi.

FBT Pori pääsi kolmannessa erässä vielä Ville Salosen ja Benjamin Lepola sommitelman päätteeksi johtoon, mutta sitten alkoi vieraiden kiri. Ensin Miiro Maunula tasoitti kotijoukkueen vaihtonukahduksen aikana, Timo Johansson iski johto-osuman ja sama mies kruunasi kolmen maalin iltansa upottamalla lämärillä joukkueensa kuudennen FBT Porin Tomi Bergendahlin kainalosta.

Kotijoukkue yritti loppuhetkillä vimmatusti kavennusta, mutta Jarkko Saastamoinen Trackersin maalilla venyi ratkaisevissa paikoissa huikeisiin pelastuksiin, ja loppunumerot kirjattiin 4-6:een.

FBT Pori jatkaa pelejään lauantaina 12. helmikuuta, kun Peliveljet Seinäjoelta matkustaa Urheilutaloon vieraaksi.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TomiBergendahl

Tomi Bergendahl

28.12.1984
Tiedot

PetteriHulkko

Petteri Hulkko

18.2.1991
Tiedot

JanneHyvönen

Janne Hyvönen

4.1.1986 Rauma
Tiedot

IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot

JussiTaskinen

Jussi Taskinen

30.1.1979
Tiedot


Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää