Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sinimyrsky otti tärkeän voiton KaDystä

 
Sinimyrsky otti tärkeän voiton KaDystä

Lauantaina pelatussa futsal liigan kamppailussa Porin Palloilijat ilmoittautuivat tosissaan taisteluun playoff paikasta. Viime viikonlopun vierasvoitto Turusta sai tuekseen kotivoiton KaDystä. Porin Urheilutalolle saapuneet kannattajat saivat nähdä todellisen jännitysnäytelmän, jonka isännät voittivat värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-1 (1-0).

Porin Palloilijoiden viime aikaisista otteista on ollut huomattavaa ääretön taistelu, ja se oli PoPan voiton salaisuus myös lauantaina. Ottelu alkoi tasaisissa ja tarkoissa merkeissä. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 4.39, kun Vesa Lamminen pääsi sijoittamaan pallon takatolpalta tyhjiin. Maaliin loistosyötön tarjoili Sami Rantala. Avausmaalin jälkeen molempien joukkueiden peli hieman vapautui ja tämä toi paikkoja molemmille joukkueille. PoPan maalissa loisto-ottelun pelannut Jyri Nieminen otti jakson aikana useita huipputorjuntoja. Yhden KaDyn paikan Nieminen otti kiinni kasvoillaan ja jäi toviksi makaamaan muovimatolle. Kaikkien onneksi tästä selvittiin säikähdyksellä ja jääpussilla. Myös PoPalla oli paikkansa, ja varsinkin liukkaalla pelipäällä ollut Vesa Lamminen oli useasti aiheuttamassa harmia KaDy puolustukselle. Mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut hyvistä paikoista huolimatta maalinteossa, ja näin tauolle siirryttiin PoPan johtaessa 1-0.

Toisella jaksolla PoPa taisteli ja tappeli johtoasemansa puolesta KaDyn hakiessa tasoitusta. KaDy sai kaipaamansa tasoituksen ajassa 22.53, kun Matias Juvonen onnistui Kalle Lindgrenin syötöstä. PoPalle ei tasapeli tästä pelistä riittänyt, ja näin ollen Sinimyrsky haki KaDyn tasoituksen jälkeen maalia vimmatusti. Muutamien loistopaikkojen jälkeen PoPa pääsi ylivoimalle, kun Matias Juvonen lensi suihkuun otettuaan pelin toisen keltaisen korttinsa. PoPa ylivoima jauhoi reilun minuutin pyörityksen jälkeen ajassa 32.51 2-1 johtomaalin, kun Vesa Lammisen poikittaissyöttö tavoitti takatolpalta Aapo Hakalan, joka ei paikasta erehtynyt. Maalin jälkeen PoPa puolusti johtoaan ja KaDy haki tasoitusta. Lentävän maalivahdinkaan ottaminen kentälle ei tuntunut tuottavan tulosta ja aika kävi PoPan eduksi. Ajassa 39.56 draama sai kuitenkin vielä yhden käänteen, kun ottelun tuomari näki PoPa pelaajan rikkoneen ja pallo vietiin 10 metrin pilkulle. PoPan maalissa upean pelin pelannut Jyri Nieminen kuitenkin torjui Kalle Lindgren laukauksen alakulmasta. PoPan leirissä huokaistiin helpotuksesta ja Niemisellä riitti olalle taputtelijoita.

Voiton myötä PoPan haave playoff paikasta elää edelleen. Tuleva viikonloppuna PoPalla on edessä tärkeä pohjoisenkiertue, vastassa FTK ja Tervarit, ja piste menetyksiin ei taaskaan ole varaa.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Aapo Hakala

Tiedot

VesaLamminen

Vesa Lamminen

13.6.1979
Tiedot

JyriNieminen

Jyri Nieminen

2.12.1987
Tiedot

SamiRantala

Sami Rantala

19.8.1986
Tiedot


Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.

Lue lisää