Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Derby lähestyy

 
Derby lähestyy

Rakkaat kilpakumppanit FC Jazz ja Musan Salama kohtaavat lauantaina kello 18.30 Karhuhallissa.
 
Turha on menneestä murhetta kantaa, kun tänään voi kaikkensa antaa

Hyökkääjä Miika Pertola, 23, missasi koko sarjakauden 2010. "Super-Pertti" teloi polvensa Suomen Cupin pelissä Ilves-Kissoja vastaan, ja sivusidevamma vei raumalaisen telakalle.

Isku oli ikävä, sillä syyskaudella 2009 Pertola oli FC Jazzin paras hyökkääjä. Odotukset olivatkin korkealla kauden 2010 alla.

- Nyt olen saanut treenata terveenä, eikä mikään paikka ole sattunut. Kuntoutuksen aikana tein aika paljon voimaharjoittelua, ja tuntuu, että koko lihaksisto on tullut paljon parempaan kuntoon, Pertola pohtii.

- Mutta ehkä isoin muutos on tapahtunut päässä. En jaksa stressata enää, ja ottaa itselleni paineita. Sen olen oppinut, että jos tänään menee huonosti, huomenna voi mennä vielä huonommin, "Pertti" miettii tapansa mukaan syvällisiä.

Vaikka Pertti oli pitkään pois, eikä päässyt treenaamaan täysillä, hän kokee kehittyneensä urheilijana. FC Rauman riveissä futisuransa aloittanut hyökkääjä aloittaa nyt kolmannen kautensa FC Jazzissa. Hän siirtyi punapaitaan Pallo-Iiroista.

- Olihan loukkaantuminen paha paikka, ja nuppiin otti raskaasti. Mutta varmasti siitä oli monella tapaa hyötyäkin - erityisesti henkisesti.

Lauantaisesta pelistä Pertti ei tyylilleen sopivasti ota mitään paineita.

- Luvassa on paljon hehkutettu derby, mutta itselleni se ei ole niin iso juttu kuin porilaisille. Mulle Pallo-Iirot -pelit ovat niitä isoimpia.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää