Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazzille tärkeitä jatkosopimuksia

 
FC Jazzille tärkeitä jatkosopimuksia

Hyökkääjä, kaudella 2010 FC Jazzin Vuoden pelaajaksi valittu Jesse Junnila, 21, on tehnyt seuran kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen syksyyn 2013.

Toppari Jari Lamminen, 26, jatkaa FC Jazzissa kahdenvuoden sopimuksella, jossa toinen kausi on optiovuosi. Maalivahti Jyri Nieminen, 23, jatkaa FC Jazzissa vuoden sopimuksella.

Sekä Lammisella että Niemisellä alkaa FC Jazzissa kolmas peräkkäinen kausi. Lamminen on Junnilan tapaan FC Jazzin kasvatti. Hän on edustanut urallaan myös Närpes Kraftia ja Porin Palloilijoita sekä pelannut FC Jazzissa 17 Veikkausliiga-peliä.

- Mielestäni joukkueemme on vahvistunut. Se tietää varmasti hyvää ja mielenkiintoista kautta. Itse haluan pelata hyvällä tasolla tasaisesti koko kauden ajan, ja auttaa joukkuettamme vaikeilla hetkillä saavuttamaan pisteitä, Nieminen pohtii.

- Haluan pystyä pelaamaan omilla vahvuuksillani, joita ovat torjuntatyöskentelyn lisäksi pelinavaaminen ja puolustuksen tukeminen sekä ohjeistaminen, Nieminen jatkaa.

FC Jazzin ringissä on tällä hetkellä seitsemän keskuspuolustajaa. Lamminen ei kuitenkaan kilpailutilannetta hätkähdä.

- Kilpailu on hyvä asia. Jokaisessa pelissä ja treenissä täytyy antaa kaikkensa, koska pelipaikka ei ole itsestäänselvyys.

Hyökkääjä Jesse "Herra Keno" Junnila teki pitkän jatkon, sillä hän uskoo FC Jazzin toiminnan kehittyvän päivä päivältä.

- En ole pukenut minkään muun väristä paitaa kuin punaista, enkä voisi kuvitella edes näin tekeväni, Junnila napauttaa.

Iloisten pelaajauutisten ohella FC Jazz sai huonojakin uutisia. Ikitaistelija Ari Qvistin kilpaura on ohi polvivamman takia. Qvist, 27, ehti edustaa FC Jazzia kaksi kautta.

- Kiitokset kaikille jazzilaisille. Minulla on mahtavat kaksi kautta täällä, ja olisin halunnut pelata seurassa vielä pitemmänkin aikaa. Harmittaa hirveästi, etten voi jatkaa pelaamista jätkien kanssa, jotka ovat aivan huipputyyppejä, Qvist sanoo.

- Sain futikselta paljon, mutta olisin itse halunnut antaa paljon paljon enemmän. Rahkeisiini jäi vielä tekoja, joita ei koskaan nähty, urallaan viidessä polvileikkauksessa ollut oulunsalon kasvatti toteaa.

FC Jazz kiittää Aria yhteisistä vuosista ja toivottaa hänelle perheineen hyvää jatkoa. Perhe muuttaa kevään aikana takaisin Oulun seudulle.

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää