Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle tappio paikalliskamppailusta

 
PoPalle tappio paikalliskamppailusta

FC PoPa kohtasi valiosarjan ottelussa Musan Salaman ja hävisi lukemin 2-1. PoPan ainokaisen viimeisteli Samu Ruisniemi.

Musa iskee kahdesti

PoPa hallitsi ottelun ensimmäisiä minuutteja selvästi mutta Musa siirtyi johtoon nopean vastahyökkäyksen päätteeksi kun Rami Ahonen viimeisteli ohi Lauri Pirhosta maalilla tuuranneen Ville-Valtteri Tuumin. PoPa jatkoi maalin jälkeen hallintaansa ja saikin mainion tilaisuuden tasoittaa ottelu, kun Juuso Aalto kaadettiin pilkun arvoisesti mutta Musan maalivahti torjui Teemu Vihtilän yrityksen 11 metristä. PoPan panostaessa vahvasti hyökkäykseen iski Musa kahden maalin karkumatkalle, Teemu Pelttarin keskitykseksi tarkoitettu syöttö painui maalin takayläkulmaan. Koko ensimmäinen puoliaika meni samalla kaavalla, PoPa hallitsee kenttätapahtumia ja Musa puolustaa tiiviisti ja iskee vaarallisesti vastaan ikinuori Piracaian johdolla. Reilun puolen tunnin jälkeen PoPakin sai kuparisensa rikki, kun Samu Ruisniemi iski maalin edestä pallon maaliin. PoPalla oli ensimmäisellä jaksolla lukuisia paikkoja mutta tänään viimeistely ontui.

Toinen puoliaika tasapaksua puurtamista

Toisella puoliajalla PoPa jatkoi hallintaansa ja saikin lukuisia paikkoja tasoittaa ottelu mutta Musan puolustus kesti PoPan lähentelyt. Mitä pidemmälle puoliaika eteni sitä paremmin Musakin pääsi peliin mukaan ja lopussa PoPan jo panostaessa vahvasti hyökkäykseen Musa pääsi erittäin vaarallisiin vastahyökkäyksiin mutta onneksi PoPan maali varjeltui takaiskuilta. Näin Musalle voitto lukemin 2-1.

PoPa jatkaa otteluitaan tulevana lauantaina kun joukkue matkustaa FC Hämeenlinnan vieraaksi.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJuuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää
Elijah Akinin sopimus purettu

Elijah Akinin sopimus purettu

MuSaan täksi kaudeksi Atlantis FC:stä siirtynyt Elijah Akinin sopimus on purettu molempien osapuolten osalta yhteisymmärryksessä ja mies suuntaa uusiin haasteisiin.

Lue lisää