Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut Jyväskylään nauttimaan ja taistelemaan

Veikkausvinkit

 

Pesäkarhut Jyväskylään nauttimaan ja taistelemaan


Naisten superpesiksen ensimmäisessa välierässä voiton ottanut Porin Pesäkarhut matkaa keskiviikkona Jyväskylään reippaalla mielellä. Ensimmäinen ottelu oli tasainen vääntö jossa porilaiset venyivät voittoon hienon kotiyleisön kannustuksen siivittämänä.

"Jyväskylän suunnasta saamieni tietojen mukaan kovasti siellä on välipäivinä dvd-nauhaa kelailtu ja asioita mietitty. Näinhän sen kuuluu ollakin, me on poimittu parhaita juttuja omasta pelistämme ja tarkennettu muutamia yksityiskohtia niin ulkopeliimme kuin sisäpeliimmekin. Ensimmäinen ottelu antaa meille henkisesti rauhallisen ja rennon lähtökohdan keskiviikolle, laadukkaita suorituksia lähdemme tekemään ja nauttimaan välierän tunnelmasta ja panoksista. Kaikkeen mahdolliseen olemme valmiita. Uusia henkilöitä kaikissa erilaisissa rooleissa voi ilmestyä taisteluun mukaan ja provokatiiviset jututkaan eivät yllätä meitä tämän vastustajan tapauksessa. Me luotamme omaan juttuumme ja hyvään fiilikseen joukkueessamme", Pesäkarhujen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko kertoo.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Pesäkarhuille kaksi voittoa Halli-SM-alkuturnauksesta

Raumalla tänään pelatut Halli-SM-alkuturnauksen ottelut poikivat Pesäkarhuille lopputurnauspaikan maaliskuulle. Mynämäen Vesa kaatui porilaisille 0-1 ja Rauman Fera 2-0.

Lue lisää
Itä-Länsi Poriin 2020

Itä-Länsi Poriin 2020

Pesäpalloliitto on myöntänyt Itä-Länsi tapahtuman järjestysoikeuden Pesäkarhuille vuodelle 2020.

Lue lisää
Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Etukentän tehonainen jatkaa Pesäkarhuissa 2020

Kaisa-Maija Rosvall on solminut vuodelle 2020 jatkosopimuksen Pesäkarhuissa. Etukentän räväkkä peluri kertoo, ettei ollut kahta sanaa siitä, jatkaako hän seurassa tämänkin kauden jälkeen.

Lue lisää
Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

Pesäkarhujen valmennustiimi vahvistuu

SEPPO ARBELIUS on solminut yhden kauden mittaisen sopimuksen ja nähdään edustusjoukkueen 2.pelinjohtajana kaudella 2019.

Lue lisää
Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhut täydentää joukkuettaan

Pesäkarhujen Pinja Arbelius on kirjoittanut porilaisjoukkueeseen kanssa 2+1 sopimuksen.

Lue lisää
Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää