Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT matkaa Pirkkalaan

 
FBT matkaa Pirkkalaan

FBT matkaa sarjan peränpitäjän, viime kauden pääsarjajoukkueen Pirkkalan Pirkkojen vieraaksi. Isäntien alkukausi on ikäväksi jatkunut viime kauden tapaan, ja tältä kaudelta vasta yksi voitto takana. Viime kaudella joukkue saalisti pelaamissaan 26 ottelussa vaivaiset neljä pistettä. Pirkat voitti viimeksi 6.10 pelatussa ottelussa heikosti asennoituneen Blue Foxin vieraissa 5-6.

Joukkue ei ole kuitenkaan niin huono, miltä sarjataulukko näyttää. Joukkueen eri osa-alueilta löytyy hyviä pelimiehiä mm. maalivahti Jarkko Saastamoinen, puolustuksesta porilaisille erityisen tuttu mies Martin Sivakov ja hyökkäyksestä on mainittava joukkueen ykköspyssy Janne Holopainen, joka on laukonut tällä kaudella jo 9 maalia.

Vierailija FBT lähtee otteluun katkaisemaan kahden tappio ja kolmen voitottoman ottelun putkeaan. Joukkueen peli on ollut viimeaikoina lievästi sanottuna ruokotonta. Tästä viimeisenä esimerkkinä häveliäs kotitappio Vaasan Woodcuttersia vastaan. Syitä viimenaikaisiin esityksiin on varmasti monia ja niihin on pyritty valmennuksen toimesta puuttumaan tarvittavin ottein.

Ottelussa tullaan näkemaan toivottavasti sisuuntunut vierasjoukkue, jonka on hyvä muistaa, että alkukauden esitysten jälkeen on vain yksi suunta, ylöspäin. Joukkueen selkärankaisin pelaaja on viimeaikoina ollut Teijo Vienola, jonka tekemisestä muiden olisi hyvä ottaa mallia.

Kujansuu penkin taakse..

Karhujen pitkäaikainen "työmyyrä" ja FBT Poria edeltäneen Salibandykarhujen edustusjoukkueen monivuotinen päävalmentaja, nykyään FBT Karhujen valmennuspäällikkönä toimiva Juha-Petri Kujansuu tuuraa yhden ottelun toimitsijakiellossa olevaa FBT Porin päävalmentaja Sami Värettä Pirkat ottelussa.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Juha-PetriKujansuu

Juha-Petri Kujansuu

21.2.1967
Tiedot

SamiVäre

Sami Väre

9.10.1975
Tiedot


Tomi Jerkku palaa Karhujen riveihin

Tomi Jerkku palaa Karhujen riveihin

Tulevaan Divari-kauteen valmistautuva porilaisjoukkue sai huhtikuun päätteeksi mieluisan paluumuuttajan. Viime kaudella Salibandyliigassa LASBia edustanut hyökkääjä Tomi Jerkku palaa Poriin.

Lue lisää
Suomen parhaat salibandyn pelaajat

Suomen parhaat salibandyn pelaajat

Suomi on salibandyn mahtimaa. Maamme on koko lajihistorian ajan menestynyt vahvasti ja voittanut useita maailmanmestaruuksia miesten turnauksissa, joskin Ruotsin ylivallan murtaminen otti miehiltämme oman aikansa.

Lue lisää
Hyvän salibandypelaajan ominaisuudet

Hyvän salibandypelaajan ominaisuudet

Salibandysta on muodostunut vuosien saatossa yhä suositumpaa ja suositumpaa. Suomessa on salibandyn harrastajia jo lähes 400 000, ja maajoukkueiden menestys on kasvattanut harrastajamääriä entisestään.

Lue lisää
Nokia järjesti turpakäräjät

Nokia järjesti turpakäräjät

Karhujen ja Nokian KrP:n ottelusta muodostui avauserän jälkeen painajainen kotijoukkueelle. Vierailija KrP kylvetti Karhuja urakalla ja tuloksena oli seuran liigahistorian suurinumeroisin tappio maalein 2-15.

Lue lisää
Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan häntäpään taistelussa on lauantaina elintärkeä ottelu. Sarjan viimeisenä majaileva Koovee kohtaa kotikentällään kolmen pisteen päässä majailevan porilaisjoukkueen.

Lue lisää
Karhujen vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden 2018 viimeisestä ottelusta muodostui todelliset turpakäräjät. Lauantaisesta hyvästä vireestä ei ollut sunnuntaina tietoakaan. Tuloksena oli kauden rumin tappio, kun LASB piti pisteet itsellään maalein 12-1.

Lue lisää