Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

EuPa ja TOVE yhteistyöhön Jazzin kanssa

Veikkausvinkit

 

EuPa ja TOVE yhteistyöhön Jazzin kanssa


FC Jazz on sopinut edustusjoukkuetason pelaajayhteistyöstä Euran Pallon kanssa. Yhteistyö sisältää seurojen edustusjoukkuetason pelaajavaihtoa kauden 2012 aikana.

EuPan edustusjoukkue pelaa Tampereen ja Satakunnan piirien yhteisessä Kolmosessa.

Joukkue aloitti kautensa jo viikko sitten 1-1 -tasapelillä Valkeakosken Pallo-Sepot-44:n kanssa. EuPan maalia vartioi FC Jazzilta lainattu Ville-Valtteri Tuumi. Keskikentällä uurasti Jazzin Joona Havunen, joka on myös A-nuorten avainpelaajia. Molemmat saivat kehuja esityksistään.

- EuPalla oli tarvetta saada pelaajavahvituksia - lähinnä maalivahdin paikalle, ja he olivat meihin yhteydessä. Samalla päätimme sopia laajemmasta yhteistyöstä, joka koskee myös kenttäpelaajia, FC Jazzin toiminnanjohtaja Jouni Joensuu sanoo.

- Tämä on luonnollinen jatkumo yhteistyölle, jota teemme EuPa:n kanssa jo A-nuorten osalta. Hyvä asia, joka hyödyntää satakuntalaista jalkapalloa, Joensuu tiivistää.

FC Jazzilla ja Euran Pallolla on A-nuorissa yhteisjoukkue, joka pelasi talven ajan A-nuorten SM-karsintasarjaa ja kesäkaudella Ykköstä. EuPan A-ikäiset pelaajat saavat siis edustaa FC Jazzia A-nuorten peleissä.

B-nuorten ikäluokassa FC Jazz on solminut yhteisjoukkuesopimuksen Toejoen Veikkojen kanssa. TOVE pelaa B-nuorten Kakkosessa, jossa FC Jazzin pelaajat ovat nyt myös edustuskelpoisia.

Käytännössä TOVE:n riveissä voi pelata Kakkosen otteluissa FC Jazzin pelaajia, jotka jäävät vähemmälle peliajalle B-nuorten SM-sarjassa.

- Meillä on 24 B-ikäistä pelaajaa, mikä ei ihan riitä kahteen omaan joukkueeseen. Olikin upea juttu, että TOVE oli heti valmis yhteistyöhön kanssamme, kun sitä ehdotimme, FC Jazzin nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola iloitsee.

B-nuorten Kakkonen on kilpailullinen sarja, johon osallistuvat muun muassa Hämeenlinnan Jalkapalloseura, Musan Salama, Pallo-Iirot sekä Tampereen Ilveksen ja Turun Interin kakkosjoukkueet.

- TOVE:n B-nuoret on hyvin johdettu ja valmennettu joukkue, jonka kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä. Pelaajillemme tämä on hieno mahdollisuus saada pelillistä vastuuta ja sitä kautta kehittyä. Samalla TOVE saa lisää iskukykyä kauden peleihin. Kaikki hyötyvät, Eskola muistuttaa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJanne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Santeri Tähkä ovat tehneet sopimukset MuSan kanssa.

Lue lisää
FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazz on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ennen lauantain Kakkosen cupin ensimmäistä ottelua VPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Lue lisää
Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila on solminut Musan Salaman kanssa sopimuksen kaudesta 2019.

Lue lisää
Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Kakkosen B-lohkon parhaana keskikenttäpelaajana viime kauden päätteeksi palkittu Rudi Dieter jatkaa Musan Salaman miehistössä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Musan Salaman tulevan kauden joukkue täydentyy kahdella pelaajalla. Keskikentällä pelaava Ville Vihlman sekä hyökkääjä Aleksi Leppänen jatkavat Ykköseen valmistautuvan joukkueen riveissä.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää