Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

EuPa ja TOVE yhteistyöhön Jazzin kanssa

 

EuPa ja TOVE yhteistyöhön Jazzin kanssa


FC Jazz on sopinut edustusjoukkuetason pelaajayhteistyöstä Euran Pallon kanssa. Yhteistyö sisältää seurojen edustusjoukkuetason pelaajavaihtoa kauden 2012 aikana.

EuPan edustusjoukkue pelaa Tampereen ja Satakunnan piirien yhteisessä Kolmosessa.

Joukkue aloitti kautensa jo viikko sitten 1-1 -tasapelillä Valkeakosken Pallo-Sepot-44:n kanssa. EuPan maalia vartioi FC Jazzilta lainattu Ville-Valtteri Tuumi. Keskikentällä uurasti Jazzin Joona Havunen, joka on myös A-nuorten avainpelaajia. Molemmat saivat kehuja esityksistään.

- EuPalla oli tarvetta saada pelaajavahvituksia - lähinnä maalivahdin paikalle, ja he olivat meihin yhteydessä. Samalla päätimme sopia laajemmasta yhteistyöstä, joka koskee myös kenttäpelaajia, FC Jazzin toiminnanjohtaja Jouni Joensuu sanoo.

- Tämä on luonnollinen jatkumo yhteistyölle, jota teemme EuPa:n kanssa jo A-nuorten osalta. Hyvä asia, joka hyödyntää satakuntalaista jalkapalloa, Joensuu tiivistää.

FC Jazzilla ja Euran Pallolla on A-nuorissa yhteisjoukkue, joka pelasi talven ajan A-nuorten SM-karsintasarjaa ja kesäkaudella Ykköstä. EuPan A-ikäiset pelaajat saavat siis edustaa FC Jazzia A-nuorten peleissä.

B-nuorten ikäluokassa FC Jazz on solminut yhteisjoukkuesopimuksen Toejoen Veikkojen kanssa. TOVE pelaa B-nuorten Kakkosessa, jossa FC Jazzin pelaajat ovat nyt myös edustuskelpoisia.

Käytännössä TOVE:n riveissä voi pelata Kakkosen otteluissa FC Jazzin pelaajia, jotka jäävät vähemmälle peliajalle B-nuorten SM-sarjassa.

- Meillä on 24 B-ikäistä pelaajaa, mikä ei ihan riitä kahteen omaan joukkueeseen. Olikin upea juttu, että TOVE oli heti valmis yhteistyöhön kanssamme, kun sitä ehdotimme, FC Jazzin nuorisovalmennuspäällikkö Teemu Eskola iloitsee.

B-nuorten Kakkonen on kilpailullinen sarja, johon osallistuvat muun muassa Hämeenlinnan Jalkapalloseura, Musan Salama, Pallo-Iirot sekä Tampereen Ilveksen ja Turun Interin kakkosjoukkueet.

- TOVE:n B-nuoret on hyvin johdettu ja valmennettu joukkue, jonka kanssa on hyvä tehdä yhteistyötä. Pelaajillemme tämä on hieno mahdollisuus saada pelillistä vastuuta ja sitä kautta kehittyä. Samalla TOVE saa lisää iskukykyä kauden peleihin. Kaikki hyötyvät, Eskola muistuttaa.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää