Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Raivion rynnistys ratkaisi

PoPa haki sunnuntaina arvokkaan vierasvoiton Valkeakoskelta. Kotijoukkue Futsal MadMax kaatui lukemin 1-2 (1-1). Sinimyrskyn maalintekijöinä loistivat totutusti Vesa Lamminen ja Rauman lahja porilaiselle futsalille eli Jukka Raivio.

MadMaxin ja PoPan ottelu oli erittäin tasainen, vauhdikas ja viihdyttävä.

Kamppailu alkoi porilaisittain räväkästi. Jarkko Reinikka ja Petteri Pitkänen juonivat ajassa 1.08 vapaapotkukuvion, jonka joukkueen maalitykki Vesa Lamminen päätti komealla yläkulmalaukauksella.

PoPa sai virtabuustin nopeasta avausmaalista. Sinimyrsky sai juonittua maalintekopaikkoja, joista parhaat osuivat Jukka Raiviolle ja Lammiselle. Erinomaisesti koko ottelun pelannut Maxien maalivahti Tuomas Kallioinen kuitenkin torjui porilaisten lähentelyt.

Kun PoPa ei saanut aikaan lisäosumia, kotijoukkue alkoi vyöryttämään. MadMax jauhoi erinomaisella liikkeellään hyökkäyksiä PoPan päätyyn.

Tasoitus syntyi ajassa 11.38. PoPan Petteri Pitkänen arvioi Kallioisen pitkän heiton väärin. Pitkäsen selän taakse hiipinyt Harri "Rippe" Mikkola jatkoi avauksen päällään varmasti ohi Juha Ojanperän.

PoPa oli varpaillaan koko ottelun ajan Maxien maalitykki Jarno Mattilan kanssa. Mattila ampui ensimmäisellä jaksolla viuhuvan laukauksen PoPan maalin pystypuhuun. Sitä lähemmäs maalia hän ei ottelussa päässyt.

Ottelun toinen jakso oli tarkkaa, mutta vauhdikasta peliä. PoPa piti puolustuspakettinsa tiiviinä ja yritti iskeä nopeasti vastaan.

Taktiikka tuotti tulosta ajassa 32.14. Maxit sössi oman vapaapotkukuvionsa, ja PoPa pääsi ylivoimahyökkäykseen. Sami Rantala ja Jukka Raivio sahasivat Max-puolustuksen pakettiin. Raivio viimeisteli PoPan voitto-osuman maaliviivalta tyhjiin.

PoPan virheet täyttyivät jo seitsemän minuuttia ennen summerin pirahdusta. Se toi lisäjännitystä PoPa puolustustaisteluun.

Maxit jauhoi ylivoimapeliä noin viiden minuutin ajan, mutta yhteinäisesti puolustanut PoPa kesti. Jännitysnäytelmä jatkui summerin soimiseen asti, sillä PoPa ei saanut palloa tyhjään Max-maaliin.

Edellinen Maxien kotipeli TPK:ta vastaan aiheutti paljon jälkipolemiikkia tuomaritoiminnan takia. Tällä kertaa tuomarit onnistuivat mainiosti. Sami Nykäsen ja Toni Lehtisen linja oli selkeä ja tasapuolinen.

- Hieno taisteluvoitto, johon tarvittiin taas jokaisen pelaajan panosta. MadMax on ehdottomasti liigan parhaita joukkueita. Heidän pelinsä on kehittynyt viime kaudesta, varsinkin hyökkäyspeli, johon on tullut lisää liikettä ja luovuutta. Saimme tehdä hirveästi töitä puolustuksessa, PoPan päävalmentaja Teemu Eskola toteaa.

- Erityisen tyytyväinen olen tällä hetkellä erikoistilannepelaamiseemme. Hyökkäyspeliin taas kaipaisin edelleen lisää malttia ja kylmäpäisyyttä. Tässäkin ottelussa meillä oli kuitenkin paikat ratkaista voitto jo aikaisemmin, Eskola jatkaa.

Voitto oli PoPan mitalikamppailun kannalta erittäin tärkeä. PoPa on nyt sarjassa kolmantena, mutta porilaiset ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän kuin sarjakärki GFT ja ottelun sarjakakkosena olevaa Turun Pallokerhoa vähemmän.

Mitalijahti jatkuu kiivaana jo huomenna tiistaina, kun Turun Pallokerhon taiturit saapuvat urheilutalolle kello 19.00 alkavaan otteluun. Saavu sinäkin, sillä tätä herkkua on Porissa harvoin tarjolla!

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

Lue lisää
MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

Lue lisää
MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

Lue lisää
MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

Lue lisää
MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

Lue lisää
MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.