Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Santahuhta jatkaa Jazzin päävalmentajana

Veikkausvinkit

 

Matti Santahuhta jatkaa Jazzin päävalmentajana


FC Jazz ja Matti Santahuhta ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen. Santahuhta toimii Jazzin edustusjoukkueen päävalmentajana myös kaudella 2013.

Santahuhta päätti pelaajauransa syksyllä 2011, ja siirtyi Jazzin päävalmentajavastuuseen.

Santahuhdan debyyttikaudella FC Jazz sijoittui Kakkosen länsilohkon kakkoseksi 57 pisteellä. Sarjavoittaja Ilves keräsi 13 pistettä enemmän.

- Olimme kokonaisuutena tyytyväisiä edustusjoukkueen toimintaan kauden aikana. Erityisesti valmennustiimi toimi hyvin. Matti Santahuhta oli selkeä ykkösvaihtoehtomme ensi kauden päävalmentajaksi, joten olemme tyytyväisiä jatkosopimukseen, FC Jazzin toiminnanjohtaja Jouni Joensuu sanoo.

Santahuhdan apuvalmentajina toimivat päättyneellä kaudella Heimo Piira ja Joonas Laurikainen pelaajavalmentajan ominaisuudessa. Huoltajana toimi Juha Kartio ja joukkueenjohtajana Jussi Rantala.

- Joukkueen taustat tulevat olemaan pitkälti samat. Myös pelaajaneuvottelut ovat hyvässä vauhdissa. Joukkueen perusrunko säilyy varsin hyvin, mutta myös muutamia vahvistuksia on tulossa, Joensuu toteaa.

Vaikka FC Jazz teki Kakkosen lähihistorian parhaan saavutuksensa, päävalmentaja ei ole täysin tyytyväinen päättyneeseen kauteen.

- Suurin pettymys oli se, että Ilves oli niin ylivoimainen. Emme pystyneet oikeastaan missään vaiheessa pistämään heille paineita, Santahuhta myöntää.

Ilves voitti länsilohkon ylivoimaisesti. Joukkue aloittaa lauantaina Ykkösen nousukarsinnat, joissa se kohtaa etelälohkon voittajan åbo IFK:n. Ensimmäinen osa pelataan Turussa, toinen Tampereella.

FC Jazzin jälkeen länsilohkon kolmas oli Rauman Pallo-Iirot ja neljäs Vasa IFK.

- Siihen olen suhteellisen tyytyväinen, että esityksemme olivat suhteellisen tasaisia koko kauden ajan. Toisaalta aivan huippusuoritukset jäivät uupumaan.

Yksilötason onnistujia Santahuhdan mukaan oli useita.

- Meillä oli varsin paljon pelaajia, jotka pelasivat uransa parasta futista tai ainakin olivat lähellä omaa tähän astista huippuaan. Esimerkiksi Aleksi Nurminen pelasi ensimmäisen ehjän kokonaisen kauden FC Jazzissa. Ilkka Santahuhta oli puolestaan erinomainen koko kauden, ja teki 10 maaliakin.

- Nurmisen tapaisia tasonnostoja eli uusia runkopelaajia tarvitsemme jatkossakin.

Pelillisesti Santahuhta haluaa nähdä tehokkaamman FC Jazzin.

- Tarvitsemme lisää suoraviivaisuutta hyökkäyspeliin, ja aggressiivisuutta puolustukseen. Maalivahtitilanne täytyy ratkaista, kun Forsman lähti Rovaniemelle. Myös selkeä hyökkääjä tarvitaan. Sekou Konate jatkaa meillä, mutta hän ei ole selvä piikki, vaan enemmän alempi kärki.

Seurajohdolta Santahuhta luonnollisesti toivoo joukkuettta, joka voi pelata sarjan voitosta.

- Olisi tietysti hyvä, että voisimme asettaa selkeäksi tavoitteeksi nousun. Toivotaan, että saamme koottua joukkueen, jolle tavoite on realistinen.

Jazzin tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MattiSantahuhta

Matti Santahuhta

13.8.1981 Pori
Tiedot


Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Janne Järnstedt ja Santeri Tähkä sopimukseen Musan Salaman kanssa

Maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Santeri Tähkä ovat tehneet sopimukset MuSan kanssa.

Lue lisää
FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazzille uusia pelaajasopimuksia

FC Jazz on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta ennen lauantain Kakkosen cupin ensimmäistä ottelua VPS:n akatemiajoukkuetta vastaan.

Lue lisää
Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila Salaman riveissä tuplasopimuksella

Matias Sallila on solminut Musan Salaman kanssa sopimuksen kaudesta 2019.

Lue lisää
Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Rudi Dieter jatkosopimukseen MuSan kanssa

Kakkosen B-lohkon parhaana keskikenttäpelaajana viime kauden päätteeksi palkittu Rudi Dieter jatkaa Musan Salaman miehistössä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Ville Vihlman ja Aleksi Leppänen jatkavat MuSa-paidassa

Musan Salaman tulevan kauden joukkue täydentyy kahdella pelaajalla. Keskikentällä pelaava Ville Vihlman sekä hyökkääjä Aleksi Leppänen jatkavat Ykköseen valmistautuvan joukkueen riveissä.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää