Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

11.10.2012 - Champions Cuppia

 

11.10.2012 - Champions Cuppia


Terve!

Alkaa talvi tehdä tuloaan tänne ja lämpömittarin lukemakin laskee jo kohtuu alas. Aika pitkälti tulee mieleen Porin ilmat.

No Champions Cup tuli ja meni niin että vaan hujahti. Viiteen päivään neljä huippuottelua (vastassa Ruotsin, Suomen, Sveitsin ja Tshekin mestarit), on todella kova ja raskas uurastus. Monelle taisi tulla tosiaankin yllätyksenä, ehkä myös vähän paikkakunnallekin, että etenimme aina finaaliin asti. SPV:n kaataminen alkusarjan päätösottelussa oli myös täysin odotettavissa. Lohkovoitto takasi hieman helpomman vastustajan Tshekin mestarin Tatranin välieriin.

Finaalissa oli viime kevään uusinta kun vastaan tuli Mika Kohosen johtama Storvreta. Milan Tomasikin loukkaantuminen ottelun alussa oli paha menetys. Vakavalta näyttäneessä tilanteesta selvittiin säikähdyksellä ja mies on onneksi kunnossa. Ottelun loppupuolella alkoivat Kohonen ja kumppanit näyttämään miksi he ovat maailman parhaita pelaajia. Mestaruus jäi tällä kertaa haaveeksi ja alkupettymyksen jälkeen uran ensimmäinen mitali maailman toiseksi arvostetuimmasta turnauksesta on mahtava juttu! Lisäksi turnauksen jättämä huikea kokemus on vailla vertaansa.

Arkeen paluu on ollut nopeaa ja pari huilipäivää on tullut tosiaankin tarpeeseen. Kausi jatkuu jo sunnuntaina kotipelillä Tero Tiitun Warbergia vastaan. Keskiviikkona matkaamme Täbyyn, jossa vastaan taas tulee Rickie Hyvärinen. Seuraavana viikonloppuna pelaamme taas kotona. Samana viikonloppuna näkyy porilaisväriäkin enemmän kun lauantaina Ville Heinon Gävle GIK saapuu haastamaan Umeå Cityn.

Nyt ei voi muuta kuin tässä välissä kiittää kotijoukkojen, ystävien ja muiden vähän tuntemattomienkin tuesta ja kannustuksesta turnauksen ajan! Kiitos!

Miikka


Takaisin edelliselle sivulleVilleHeino

Ville Heino

10.2.1990
Tiedot

RickieHyvärinen

Rickie Hyvärinen

28.8.1980
Tiedot

MikaKohonen

Mika Kohonen

10.5.1977 Jyväskylän maalaiskunta
Tiedot

MiikkaLäntinen

Miikka Läntinen

12.2.1984
Tiedot

TeroTiitu

Tero Tiitu

23.4.1982
Tiedot


Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää