Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT poimi kypsän hedelmän

 
FBT poimi kypsän hedelmän

 
FBT rynni Ville Vahteran johdolla yli SBS:n. Kuva: Mikko Knuutila

Illan otteluna Porin Urheilutalolla oli aina arvaamaton paikallisvääntö. FBT:n jo viime vuoden lopulla alkanut noususuunta on saanut jatkoa vuoden vaihduttua. Paikallisvastustaja SBS sen sijaan on alkukauden rynnistyksen jälkeen konttailut vähän siellä ja täällä.

Ottelu alkoi FBT:n salamamaalilla. Jo ajassa 0.24 Teijo Vienola veto upposi SBS:n maaliin. Ottelun kuvio näytti olevan alusta alkaen selvä. SBS juoksee ja heittelee pitkiä päätyyn ja FBT pyrkii kontrolloimaan pallollista peliä. Tosin SBS:n ryntäilystä näytti jo puuttuvan alkukaudelta tuttu terävyys. Eikä FBT:nkään kontrolli aina pitänyt... Erän aikana maaleja tehtailtiin suunnilleen tasatahtiin. Tauolle mentiin lukemissa 3 - 2.

Toisen erän ensimmäinen puolisko oli FBT:n. Erän puoliväliin mennessä taukolukemat olivat jo kääntyneet FBT:n 3 - 5 johdoksi. Toisessakin erässä FBT:n kontrolli, varsinkin puolustuspäässä, petti pari kertaa. Niinpä SBS onnistui luomaan hyvin pelanneen Tomi Bergendahlin maalille muutaman Sirkus Pasila -tyyppisen härdellin. Hallitusti FBT kuitenkin jaksoi pelata omaa peliään. Tauolle päästiin kuitenkin vain yhden maalin johdossa 5 - 6.

Kolmannen erän alkuun oli odotettavissa SBS:n hillitön rynnistys. Sitä ei kuitenkaan koskaan tullut. FBT kontrolloi edelleen peliä suurimman osan ajasta. Tosin SBS:kin onnistui muutaman paikan tuhlaamaan. Erän maalit teki kuitenkin FBT. Loppulukemat ottelussa olivat 5 - 8.

Ottelun ratkaisuksi nousi joukkueiden taitoero, joka alkoi selvästi näkyä toisessa erässä. FBT on myös oppinut sen, miten hillittömästi karvaavaa joukkuetta vastaan pelataan. Myös FBT näytti osaavansa "kukkupallojen" heittelyn vastustajan päätyyn.

Joukkueet ovat nyt sarjassa tasapisteissä:  FBT toisena, SBS neljäntenä. Sarjasta on loppua kohden tulossa ennätystasainen, kun FBT Porin sunnuntainen vastus FoSukin on sarjassa viidentenä ainoastaan pisteen porilaisia jäljessä. Tosin yksi peli enemmän pelattuna, sarjaa on kuitenkin porilaisilla on jäljellä vielä kahdeksan ottelun verran. Lohkon kaksi parasta jatkavat liigakarsintoihin.

Katso ottelun kuvagalleria
ja lisää kuvia on tulossa.


SBS Pori - FBT Pori 5-8 (3-2, 2-4, 0-2)

00.24 0 - 1 Teijo Vienola (Ville Vahtera) FBT Pori
03.29 1 - 1 Timo Heinilä (Miikka Läntinen) SBS Pori
07.30 1 - 2 Joni Rokosa FBT Pori
08.35 2 min - Hannu Katila, FBT Pori
09.28 2 - 2 yv. Totti Kumlander (Tino Nieminen) SBS Pori
10.43 2 min - Joni Hämäläinen, SBS Pori
15.26 3 - 2 Mikael Boelius (Juho Miilunpalo) SBS Pori

22.21 3 - 3 Teemu Helin (Juuso) Aho FBT Pori
23.23 3 - 4 Hannu Katila (Teijo Vienola) FBT Pori
26.16 3 - 5 Juha Tikka (Juuso Aho) FBT Pori
28.13 2 min - Mikael Boelius, SBS Pori
31.25 4 - 5 Timo Heinilä (Petri Ahola) SBS Pori
32.21 2 min - Markus Maijala, FBT Pori
35.06 4 - 6 Ville Salonen (Joni Rokosa) FBT Pori
36.17 5 - 6 Timo Heinilä (Petri Ahola) SBS Pori

45.06 2 min - Petri Ahola, SBS Pori
46.23 5 - 7 yv. Hannu Katila (Ville Vahtera) FBT Pori
47.00 2 min - Juha Tikka, FBT Pori
49.47 2 min - Tero Haapala, SBS Pori
52.18 2 min - Timo Kumlander, SBS Pori
52.35 2 min - Janne Kujansuu, FBT Pori
56.12 5 - 8 Ville Vahtera (Tomi Bergendahl) FBT Pori
58.45 2 min - Markus Maijala, FBT Pori

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNokia järjesti turpakäräjät

Nokia järjesti turpakäräjät

Karhujen ja Nokian KrP:n ottelusta muodostui avauserän jälkeen painajainen kotijoukkueelle. Vierailija KrP kylvetti Karhuja urakalla ja tuloksena oli seuran liigahistorian suurinumeroisin tappio maalein 2-15.

Lue lisää
Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan häntäpään taistelussa on lauantaina elintärkeä ottelu. Sarjan viimeisenä majaileva Koovee kohtaa kotikentällään kolmen pisteen päässä majailevan porilaisjoukkueen.

Lue lisää
Karhujen vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden 2018 viimeisestä ottelusta muodostui todelliset turpakäräjät. Lauantaisesta hyvästä vireestä ei ollut sunnuntaina tietoakaan. Tuloksena oli kauden rumin tappio, kun LASB piti pisteet itsellään maalein 12-1.

Lue lisää
Karhuilla lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu

Karhuilla lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu

Vuosi 2018 lähenee kovaa vauhtia päätöstään. Salibandyliigaa pelataan Porissa kuitenkin vielä tämän vuoden puolella yhden ottelun verran, kun lauantaina Porin Urheilutalolle vieraaksi saapuu EräViikingit.

Lue lisää
SPV yksin osallisena maalikilpailussa

SPV yksin osallisena maalikilpailussa

Karhujen paluu lähes kuukauden maaottelutauolta ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa. Kotijoukkue SPV oli juuri niin kova kuin ennakkoon oli odotettavissa. Sarjapisteet jäivät Seinäjoen Urheilutalolle 13-5 -lukemin.

Lue lisää
Karhuille tärkeät kaksi pistettä Hämeenlinnasta

Karhuille tärkeät kaksi pistettä Hämeenlinnasta

Salibandyliigan ottelut jatkuivat torstaina yhden ottelun voimin. Karhut matkasivat torstaina Hämeenlinnan Steelersin vieraaksi. Tiukkojen vaiheiden jälkeen pisteet jaettiin vasta jatkoaikaosuman jälkeen. Karhuille kaksi pistettä Juho Myllyharjun jatkoaikaosumalla.

Lue lisää