Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vähiin käy, ennen kuin loppuu

 
Vähiin käy, ennen kuin loppuu

FBT Porin runkosarjan viimeinen kotiottelu on edessä keskiviikkona, kun Urheilutalolle saapuu aina niin yleisöystävällinen ja arvoituksellinen Pirkkalan Pirkat. Joukkue on Porissa pakkovoiton edessä, mikäli se aikoo välttää karsintapelien pelaamisen kakkosdivarin jatkosarjan kolmosen kanssa. Myös kotijoukkueella on tiukat paikat. SBS Porin kärsittyä tappion omassa pelissään FoSua vastaan sunnuntaina, kotijoukkueen mahdollisuudet liigakarsintoihin paranivat hieman, mutta säilyttääkseen kaiken omissa käsissään, on joukkueen otettava voitto jokaisessa jäljellä olevassa ottelussa. Ei silti jatketa tätä turhaa spekulointia, teot puhukoon puolestaan.

Keskiviikkona tullaan siis näkemään tiukka kamppailu sarjapisteistä. Pirkat on joukkue, jossa riittää liikettä ja yritystä loppuun asti. Alakerran maestro Veli-Matti Koivunen pitänee siitä huolta oman show´nsa ohessa; "Velluhan" on aina osannut ottaa yleisönsä. Varsinkin naispuoliset katsojat ovat pitäneet näkemästään. Vellun ohella on näkyvimmässä roolissa ollut Vesa Sorvaniemi sekä porilaisillekin tuttu Martin Sivakov. Joukkueen viimeaikaiset esitykset ovat olleet vaihtelevia; kotivoitot Blue Foxista, FoSusta sekä LoSBista, mutta vieraissa on tullut takkiin SBS Porilta sekä Nokian KrP:ltä. Vieraspeleissä on siis ollut vaikeaa, toki vastassakin on ollut sarjan tämän hetken kärki. Jokatapauksessa edellisellä Porin vierailulla SBS Poria vastaan, joukkue oli varsin tehoton. Pallokontrolli oli alhaisella tasolla ja harhasyöttöjen määrä oli melkoinen vastustajan rangaistessa virheistä. Urheilutalo on alustana paha joka joukkueelle.

Kotijoukkue FBT Pori on saanut levätä ja harjoitella runsaan viikon. Joukkue pelasi kolme ottelua viidessä päivässä, tosin menestyksekkäästi, ja ansaitsi pienen lepotauon. Se käytettiin tehokkaasti hyväksi ja joukkue onkin hyvin levänneenä valmis seuraavaan kolmen ottelun koitokseen. Pelissä onkin paljon, sillä voittamalla kaikki loput kolme peliä päätyy FBT lohkoykköseksi, mikä onkin kasvanut joukkueen tavoitteeksi kauden lähetessä loppuaan.

Teijo Vienola,FBT Pori
Pieni mutta pippurinen, oikealta laukovan Vienolan maalinjälkeiset tuuletuksen tältä kaudelta on todennäköisesti nähty. (Arkistokuva: UrheiluPori.com)

Vienola poissa kauden ratkaisupeleistä

FBT Porin puolustukseen siirtynyt ja siellä paikkansa vakiinnuttanut vikkelä jalkainen ja terävän laukauksen omaavaa Teijo Vienolaa ei todennäköisesti nähdä enää tänä keväänä kotoisilla pelikentillä. Fysioterapeutin opintojen työharjoittelu Hollannissa osui pahasti kevään tärkeiden pelien päälle. Vienola saalisti pelaamissaan 22 ottelussa tehot 16+11, ja oli näin ollen joukkueen 5 tehokkain pistemies ja pisteiden valossa FBT:n tehokkain puolustaja.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää