Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marko Luomala siirtyy Ässiin

 
Marko Luomala siirtyy Ässiin


Ässät on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Marko Luomalan kanssa. 27-vuotias Luomala siirtyy Ässien riveihin Rauman Lukosta, jossa hän keräsi kuluneella kaudella pelaamissaan 42 ottelussa tehot 8+3.

Luomala on esiintynyt myös maajoukkueessa Tsekin turnauksessa syksyllä 2005. Luomalan mukaan siirtoon vaikutti erityisesti pelilliset syyt.

- Halusin Ässiin pelillisistä syistä. Täällä on tarjolla vastuuta sekä iso mahdollisuus edetä uralla eteenpäin.
Lisäksi Porista on suhteellisen lyhyt matka kotikaupunkiini Vaasaan.

- Pori on hieno paikka. Ässillä on hyvät kannattajat. Vieraspaita päällä Poriin on aina ollut ikävä tulla, mutta kotijoukkueen puolella Porissa pelaaminen on varmasti hienoa. Parin viimekauden meininkiin on kaupungissa varmasti kyllästytty ja uskon, että ensikaudella Ässissä tosissaan panostetaan menestykseen. Haetaan yhdessä se vaihde, jolla nousu alkaa, Luomala uskoo.

Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäen mukaan Luomala tuo joukkueeseen taistelua, liikettä sekä urheilullisuutta.

- Tavoite on hankkia Ässiin liikkuvuutta sekä energisyyttä. Luomala on vahva työntekijä hyvällä liikkeellä. Hänellä on myös iän puolesta parhaat pelivuodet menossa. Luomala on urheilullinen tyyppi sekä kova harjoittelija.

Luomalan kohdalla voitaisiin jopa puhua paluumuuttajasta. Ensimmäisen liigamaalin Luomala teki 19 -vuotiaana nimenomaan Ässien paidassa kaudella 1999-00, SM-liiga otteluita kaudella kertyi 10.

Ässillä vielä haku päällä

Ässät hakevat ensi kauden joukkueeseensa vielä 2-3 puolustajaa, yhtä keskushyökkääjää sekä yhtä laitahyökkääjää riippuen Masi Marjamäen ratkaisusta. Marjamäen tilanteesta ei tässä vaiheessa ole uutta kerrottavaa. Hirsimäen mukaan puheet on nyt pidetty ja Masi tekee oman ratkaisunsa.

HC Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MarkoLuomala

Marko Luomala

2.6.1980 Vaasa
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää