Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT:n liigakarsinnan toinen vaihe alkaa

 
FBT:n liigakarsinnan toinen vaihe alkaa


FBT Porin kausi salibandyn liigakarsinnoissa on edennyt jo toiseen vaiheeseen. Perjantaina 21.3. joukkue matkustaa Ouluun, jossa vastaan asettuu liigassa 12. sijalle päätynyt Oulun Luistinseura. Ottelu Oulussa alkaa klo 17.00.

FBT Pori lähtee ottelusarjaan ennakkoluulottomasti tavoittelemaan kolmea voittoa ja niin muodoin liigapaikkaa tulevalle kaudelle. Sijoittuminen toiseksi 1. divarin länsilohkossa on jo sinänsä loistava saavutus, johon seura ei aiemmin ole kyennyt, mutta tavoite on kuitenkin ehdottomasti korkeammalla.

Liigakarsinnan ensimmäisessä sarjassa Åif vastaan, ehkä viimeistä ottelua lukuunottamatta, joukkue pääsi kieltämättä melko helpolla ja nyt vastassa on täysin eri luokan joukkue. Suurimmat erot tulevat uskoakseni olemaan fyysisyydessä ja maalintekopaikkojen käytössä.

Oululaisten lähtökohdat otteluun ovat hieman erilaiset. Heidän osaltaan sarja päättyi jo 23.2 ja tämän johdosta takana noin 4 viikon pelitön jakso.

- Viimeisen liigaottelun jälkeen vedimme pelkästään fysiikkaa 5 kertaa viikossa kuntovalmentajamme johdolla. Viimeiset viikot olemme olleet salin puolella ja kovaa on menty. Osalle joukkueesta on tullut harjoituskertoja viikossa jopa 10 kpl. Pelasimme myös harjoitusottelun paikallista 2-div seuraa vastaan, jossa saimme hyvää sparrausta, OLS:n päävalmentaja Karo Kuussaari kertaa.

- FBT on nuori, innokas ja liikkuva joukkue. Uskon kuitenkin, että pallo tulee olemaan meillä suuremman osan peliajasta. Ratkaisevaa tulee olemaan tietysti se, että kumpi pystyy eliminoimaan toisen vahvuudet. Tietysti toivoisin sarjan katkeavan meille heti 3 ottelussa, mutta ei näistä koskaan tiedä. Noh, 3-1 meille, Kuussaari ennakoi. 

Teijo lentää taas...

FBT Pori lennättää jälleen Hollannissa opiskelunsa työharjoittelua suorittavan "lentävän salibandylähettilään", Teijo Vienolan, vahvistamaan joukkuetta tulevan viikon peleissä. Näillä näkymin Vienola on käytettävissä vielä mahdollisessa neljännessä, Porissa torstaina 27.3. pelattavassa ottelussa. Vienolan pelaamisen OLS -otteluissa mahdollistaa nyt Café Anton, jossa myös pelataan sunnuntain ottelun jälkipelit.

Vienolan merkitys korostuu erityisesti joukkueen ylivoimapelissä. Myös tasakentällisin pelattaessa Vienola on kauden aikana mainiosti kotiutunut uuteen rooliinsa puolustajana.

Paras viidestä

Karsinnan ensimmäisen vaiheen tapaan ottelut pelataan paras viidestä -systeemillä. Kolmella voitolla joukkue nousee kaudeksi 2008 - 2009 Salibandyliigaan.

Liigakarsinnan toinen ottelu pelataan sunnuntaina 23.3. klo 18.30, kun OLS saapuu Porin Urheilutalolle. Kolmas ottelu pelataan vuorostaan Oulussa keskiviikkona 26.3. klo 18.30. Tarvittaessa pelataan neljäs ottelu Porissa jo torstaina 27.3 klo 18:30 ja mahdollinen viides ottelu puolestaan Oulussa sunnuntaina 30.3. klo 18:30

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Nokia järjesti turpakäräjät

Nokia järjesti turpakäräjät

Karhujen ja Nokian KrP:n ottelusta muodostui avauserän jälkeen painajainen kotijoukkueelle. Vierailija KrP kylvetti Karhuja urakalla ja tuloksena oli seuran liigahistorian suurinumeroisin tappio maalein 2-15.

Lue lisää
Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan häntäpään taistelussa on lauantaina elintärkeä ottelu. Sarjan viimeisenä majaileva Koovee kohtaa kotikentällään kolmen pisteen päässä majailevan porilaisjoukkueen.

Lue lisää
Karhujen vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden viimeisestä ottelusta tuloksena selkäsauna

Karhujen vuoden 2018 viimeisestä ottelusta muodostui todelliset turpakäräjät. Lauantaisesta hyvästä vireestä ei ollut sunnuntaina tietoakaan. Tuloksena oli kauden rumin tappio, kun LASB piti pisteet itsellään maalein 12-1.

Lue lisää
Karhuilla lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu

Karhuilla lauantaina vuorossa vuoden 2018 viimeinen kotiottelu

Vuosi 2018 lähenee kovaa vauhtia päätöstään. Salibandyliigaa pelataan Porissa kuitenkin vielä tämän vuoden puolella yhden ottelun verran, kun lauantaina Porin Urheilutalolle vieraaksi saapuu EräViikingit.

Lue lisää
SPV yksin osallisena maalikilpailussa

SPV yksin osallisena maalikilpailussa

Karhujen paluu lähes kuukauden maaottelutauolta ei jättänyt jälkipolville kerrottavaa. Kotijoukkue SPV oli juuri niin kova kuin ennakkoon oli odotettavissa. Sarjapisteet jäivät Seinäjoen Urheilutalolle 13-5 -lukemin.

Lue lisää
Karhuille tärkeät kaksi pistettä Hämeenlinnasta

Karhuille tärkeät kaksi pistettä Hämeenlinnasta

Salibandyliigan ottelut jatkuivat torstaina yhden ottelun voimin. Karhut matkasivat torstaina Hämeenlinnan Steelersin vieraaksi. Tiukkojen vaiheiden jälkeen pisteet jaettiin vasta jatkoaikaosuman jälkeen. Karhuille kaksi pistettä Juho Myllyharjun jatkoaikaosumalla.

Lue lisää