Oulusta kirvelevä jatkoaikatappio

Jo toisen kerran Oulussa matkaillut FBT Porin joukkue ei tälläkään kerralla onnistunut ottelun alussa. FBT huikea kiri ei aivan riittänyt ja OLS vei kolmannen ottelun jatkoajan jälkeen 8-7. OLS johtaa liigakarsintaa nyt otteluvoitoin 2-1.

Ensimäisessä erässä suunta oli selvä; OLS vei FBT vikisi. Kentällä näkyi selvästi liigan ja divarin ero. Erän numerot sinänsä mairittelevat porilaisia. Paikkoja oululaisilla oli useampaankiin maaliin, ja varaa oli jopa kolistella tolppia. FBT:n piti mukana pelissä Juha Tikan ajassa 12.15 iskemä kavennusmaali. Erä kuitenkin OLS:lle lukemin 3 - 1.

Toinen erä ei sujunut sen paremmin porilaisilta. FBT:n onneksi myös OLS osoitti tehottomuutensa. Tässäkään erässä ei ratkaisupaikkoja puuttunut, mutta OLS onnistui kuitenkin ainoastaan kerran, kun ottelun parhaana palkittu Jouni Määttä viimeisteli hattutemppunsa. Huomioitavaa on myös, että OLS:n maalilla pelannu Juha Mäki torjui erässä ainoastaan kerran. Toisen erän jälkeen lukemat 4 - 1.

Kolmannessa erässä alkoikin sitten tapahtua. Ensin ajassa 43.24 Hannu Katila nosti porilaistoiveita kaventamalla lukemiksi 4 - 2. Pari minuuttia myöhemmin nähtiin harvinaista herkkua, kun Janne Kujansuu onnistui maalinteossa. Syöttäjänä molemmissa maaleissa toimi Teemu Helin. Kun vielä Jussi Taskinen Ville Vahteran syötöstä iski tasoituksen, olikin trilleri valmis. Ottelun lopulla nähtiin vielä kerran jos toisenkin mielenkiintoisia ratkaisuja tuomaripari Kääriäinen - Fordellilta, joista eittämättä porilaiset joutuivat kärsimään.

Tästäkin huolimatta FBT onnistui ottelun viime sekunneilla, ilman maalivahtia pelaten, tasoittamaan ottelun lukemiin 7  - 7, kun Katila lämäytti ilmapallon maalin terukoille.

Jatkoajalla oululaiset sitten juottivat karvaan kalkin. Ajassa 63.04 onnistui Harri Keksisipilä iskemään OLS:n voittomaalin.

Ottelusarja jatkuu Porissa jo huomenna torstaina. Sarja ja samalla liigapaikka on nyt ensimmäistä kertaa katkolla, tällä kertaa OLS:lle.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com

FBT Pori - logo

FBT Pori - 2007-2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2007-2008

Ottelut kaudella 2007-2008

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.